Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Ексклюзивні календарі - 2017: плануй свій рік разом зі Старим Левом
Друзі, маємо чим вас потішити: вже у продажу усі три гарні та стильні календарі від Старого Лева! Цього року, окрім традиційного настінного з ілюстраціями художників ВСЛ, маємо дві новинки. Це неймовірно атмосферний календар за мотивами арт-бука «Скриня. Речі сили» та настільний поетичний. 
 
Календар «Скриня. Речі сили» 2017
 
Арт-бук «Скриня. Речі сили» побачив світ лише цієї осені, а вже встиг стати улюбленим для багатьох українців та здобути кілька нагород. В однойменному настінному календарі на пружині кожен місяць ілюструє скарби нашої нації та оздоблений ілюстраціями у стилі арт-бука. У лютому дізнаємось, що таке гуцульський ліжник, у червні роздивлятимемось візерунки на жіночих сорочках ХІХ століття з Поділля, а у жовтні – дукачі з Чернігівщини та Слобожанщини. Календар доступний за цим посиланням. 
 
 
Поетичний календар 2017
 
Новинка цього року порадує друзів не тільки чудовими віршами українських поетів, а й гарними та дуже затишними світлинами Оксани Тисовської й оформленням від Назара Гайдучика. Вірші Григорія Чубая та Василя Стуса, Мар`яни Савки та Маріанни Кіяновської, Юрка Іздрика, Катерини Міхаліциної та інших тішитимуть вас своєю атмосферністю та створюватимуть настрій, відповідний порі року. А ще у календарі ховається сюрприз: у кожному місяці - відривна листівка з віршем, яку можна подарувати найближчим людям. Шукаймо календар тут. 
 
 
 
Календар Старого Лева 2017
 
Цього року тут ви знайдете роботи Оксани Були та Мар’яни Прохасько, Даші Ракової та Катерини Штанко, Ростислава Попського та інших чудових художників. У квітні блукатимемо містечком Пані Вишеньки, у вересні бавитимусь з кротенятами Повзом та Муркавкою у Буковому лісі, у січні роздивлятимемось ангеликів скрізь снігову завісу. Купити календар можна за цим посиланням.  
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage