Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Домінік О’Браєн про книжку «Мапа думок»
На поличках книгарень щойно з’явився посібник Тоні Б’юзена «Мапа думок». Автор пів століття практикував створення схематичних карт, працював над удосконаленням своєї ідеї та ділився зі світом. Простий та ефективний метод дозволяє структурувати думки, підсилити ідеї та покращити пам’ять. Мільйони людей у всьому світі практикують роботу із персональними мапами за Тоні Б’юзеном. Восьмикратний чемпіон світу із запам’ятовування, автор бестселерів Домінік О’Браєн у вступному слові до видання розповідає як цей метод вплинув на його життя.
 
***
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
154 грн
Зареєструватися
Я використовую мапи думок уже багато років. Зараз я подорожую світом, навчаючи бізнес-професіоналів, громадських діячів та цілі аудиторії, як поліпшити пам’ять та когнітивні здібності задля досягнення особистих і професійних цілей. Однак у дитинстві мені поставили діагноз дислексія, і, здається, у мене були — і певною мірою досі є — труднощі з концентрацією уваги. Я з’ясував, що складання мап думок — це потужна зброя у запобіганні дефіциту уваги. Одним словом, вони допомагають мені не відволікатися від головного.
 
Мапи думок — це дієвий інструмент, щоби фокусуватися й уміти обробляти інформацію, складати плани та розпочинати роботу над новими проєктами. Фактично, мапи думок — це рука, що скеровує людину у кожному аспекті її життя. І мені просто бракує слів, щоби висловити, як палко я їх рекомендую!
 
Нова книжка Тоні, «Мапа думок», допоможе читачам не лише змінити власне життя, а й приєднатися до активної світової спільноти. Історії та приклади показують, чому мапи думок стали всесвітнім феноменом. Різні люди, які їх практикують, об’єднані спільною рисою: вони
неймовірно захоплені цим інструментом мислення, його ефективністю та пристрасно бажають ділитися ним із іншими. Я надзвичайно вдячний Тоні за винахід мапи думок і рекомендую його нову книжку всім, хто прагне вдосконалити свій розум та самостійно оволодіти мистецтвом складання мап думок.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage