Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Підгородецька Ірина
Детективне життя лісу
«Чи знаєш ти, хто такий Малий Вовчик?» - питаюсь в маленької дівчинки, яка полюбляє читати різноманітну дитячу літературу. «Ні, тітко Іра! Ану розкажіть мені, чи він справжній вовк? Чи хоробрий, а може він звичайний хижачок, який навіть не вміє лякати лісових мешканців?» - «Е ні, Катрусю, Маленький Вовчик – справжній відважний та добрий вовк. А ще він - директор лісової академії та має власне розшукове агентство! Отже, послухай цікаву розповідь про улюбленого героя багатьох діток по цілому світі – Маленького Вовчика, про якого розказав усім британський письменник Іан Вайброу.
 
У попередній історії «Школа привидознавства Малого Вовчика» дізнаємося, якими серйозними, крутими та інтелектуальними можуть бути лісові друзі, бо ж вони створили справжню Школу (академію) Привидознавства, в якій були директорами, вчителями та потрапляли у безліч халеп, з яких з успіхом та розумом виходили.
 
Малий Вовчик, як справжній Лісовий Детектив, всюди нишпорить, розшукує, допомагає та розслідує. В нього є багато справжніх друзів: Гаврик Воронько, Чухля-Нюхля, Репетун, Ведмедик Нормус. Ця відважна команда бореться з лісовими поганцями, пустунами та виправляє нечемних діток на зразкових лісових мешканців, якими пишається ціла громада! В цій історії ви познайомитесь з найдетективнішим лісовим детективом - паном Жерлоком Хохмсом! Він та його Технослідопит допомагатимуть команді Малого Вовчика розслідувати таємничі злочини, розгадувати послання і шукати викраденого привида найвідомішого лісового вовка - дядька Вовчила-Хижачила!
 
А скільки знахідок, кумедних випадків та веселих, повчальних історій ви знайдете на сторінках цих чудових книжечок! Іан Вайброу постарався на славу, щоб зацікавити лісовими пригодами щонайбільше малюків. Казкові персонажі письменника стали символами популярних дитячих видань в багатьох країнах світу.
 
Книга написана в епістолярному жанрі – Малий Вовчик пише листи до Любої Мамці й Татка. Скільки оригінальності, теплоти, добра в цих листах! Вони не залишать байдужими не лише малюків, а й навіть батьків! Адже книга, на мою думку, створена і для сімейного читання та роздумів, а також стимулює розвиток уяви, заохочує до читання та прагнення пригод. А головне – книга сучасна, цікава та по справжньому щира!
 
Читайте гарні сучасні книги в україномовному перекладі Віктора Морозова, читайте Іана Вайброу! Сподіваюсь, після цієї історії, тобі, юний читачу, захочеться написати свою, бо ця книга – гарний приклад для наслідування!
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage