Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кізима Олеся
Читаємо з найменшими: 8 яскравих книжок-картонок на будь-який смак
Чорно-білі, контрастні, а також багатоколірні книжки-картонки, як жодні інші видання, відіграють особливу роль у ранньому розвитку малюка та пізнанні навколишнього світу загалом. Із них розпочинається перше знайомство дитини з книжкою, тому так важливо, аби вони були якісними, безпечними, стійкими до різноманітних пошкоджень і деформацій. А головне – саме з улюблених картонок зароджується любов до читання.
 
Розповідаємо про барвисті, цікаві, зручного для маленьких рученят розміру та форми книжки-картонки від Старого Лева, на які радимо звернути увагу батькам діток віком від 6 місяців до 6 років.
 
 
Олена Забара, «На подвір’ї. In the yard»
 
Ця чудова книжечка-білінгва неодмінно сподобається найменшим читайликам. Хто це, хто мешкає на подвір’ї? Хто нявчить, а хто рохкає, хто дає смачне молоко, а хто стереже дім?
 
Завдяки цій картонці, де на одній сторінці зображено один персонаж, дитина залюбки бавитиметься у звуконаслідування, дізнається назви свійських тварин та птиці, а ще – навчиться називати їх англійською мовою.
 
Також рекомендуємо й інші тематичні книжки цієї серії: «Лісові звірі. Forest animals», «У джунглях і савані. In the jungle and savanna», «У траві. In the grass», «У морі. In the sea», «Птахи. Birds», «Кольорові овочі», «Кольорові фрукти і ягоди», «Улюблені машинки» та «Улюблені машинки 2».
 
 
Мар’яна Савка, «Лапи і хвости»
 
«В нашого кота Потапа – біла лапа, чорна лапа, а в сусідського Бровка – хвіст мов китичка м’яка...». Гортаючи сторінки цієї картонки-лічилки, маленький читач зустріне двох кумедних пухнастиків, які, пустуючи, забувають вчасно приготувати святкове частування, а гості – ось-ось зберуться! Чи впораються друзі до їхнього приходу?
 
Слухаючи віршик та уважно рахуючи з батьками лапи і хвости усіх звірят та птахів, дитина сприйматиме книжку як захопливу гру, водночас тренуючи слухову і зорову пам’ять та навчаючись лічити.
 
 
Мар’яна Савка, «Марчик та Мурчик»
 
Знайомтесь, Марчик та Мурчик – двійко найкращих приятелів, які роблять усе разом. Ось Марчик чистить зуби улюбленою пастою зі смаком полуниці і вмиває личко, а Мурчик теж умивається, лише по-своєму: лапу лиже і по вусах веде!
 
Одягатися, вмиватися, їсти та чистити зубки, вигадувати цікаві ігри – ця весела книжечка допоможе малечі сміливо опановувати перші навички самостійності, а ще – проявляти ініціативність у повсякденних ситуаціях.
 
 
Аґнес Баруцці, «Догори дриґом. Монстрики»
 
Що спільного у гумачків з... вовчиком, а в сонечка – з драконом? Ба більше, у фіалки – з вампіром?
 
Ця дивовижна книжечка-гра викличе справжній захват у малюка: ще б пак, достатньо просто покрутити рухомий елемент зображення, аби воно заввиграшки перетворилось на цілком інше! Саме тому ця картонка сприятиме розвитку уяви й моторики рук дитини і, відповідно, її мовлення, а також потішить смішними віршиками у літературному опрацюванні Наталки Малетич.
 
 
Катерина Міхаліцина, «Порохотяг»
 
Хо – звичайнісінький хатній порохотяг, який невтомно ловив пилинки, павуків й клаптики паперу, любив полохати котів, катав на спині малюків, допоки одного разу не захворів...
 
Не боятися порохотяга, прибирати іграшки за собою та допомагати батькам підтримувати порядок у домівці – ця книжечка підкаже, як у креативно-розважальний спосіб подружити діток із прибиранням, а головне – заохочуватиме наводити лад навіть після найзахопливіших ігор!
 
 
Мар’яна Прохасько, «Кучеряві заводять хом’ячка»
 
У сімейки Кучерявих – тата, мами, братика і сестрички – з’являється ще один домашній улюбленець. І хто б міг подумати, що він, хом’ячок, стане героєм неймовірної пригоди...
 
Ця незвична картонка належить до так званих «мовчазних» книжок, або книжок без слів, в котрих читаються лише ілюстрації, тож пропоновану історію можна і варто щоразу розповідати по-іншому. Саме тому це видання збагачуватиме мовлення дитини та сприятиме розвитку її інтелекту, зокрема розуміння причинно-наслідкових зв’язків, а також творчого мислення.
 
 
Федеріка Маґрін, «Склади своїх динозаврів»
 
Погодьтеся, динозаври – найцікавіші тварини, які коли-небудь проживали на Землі: від страшного, з гострими, як бритва, зубами хижака тиранозавра до гігантського, але цілковито безпечного травоїдного диплодока. А ще – саме вони вважаються чи найулюбленішими іграшковими персонажами хлопчиків та дівчаток у всьому світі!
 
Як виглядали ці істоти, як нападали й захищались, яким був їхній раціон? Ця 3D-картонка познайомить малюка з п’ятьма найбільш відомими динозаврами (тиранозавр, велоцираптор, трицератопс, стегозавр і диплодок), а також дозволить самостійно скласти кожного з них – щоб гратися та придумувати захопливі історії!
 
 
Олена Забара, «Абетка з секретом»
 
«А» – «акула», «Б» – «бджола»... До вашої уваги – чудова інтерактивна картонка-абетка, яка здатна перетворити вивчення літер у веселе та корисне дозвілля.
 
Всі букви у цій книжці – рельєфні, тобто мають своєрідні «канавки», проводячи пальчиком по яких дитина зможе навчитися їх писати, розвиваючи так тактильну пам’ять, а також асоціативну, адже під кожною літерою розміщено «віконечко» із зображенням відповідного предмета, істоти чи явища. Хто або що ховається за ним?
 
Фігурки для зображень, фотографії котрих прикрашають це унікальне видання, придумала та пошила з фетру Олена Забара – талановита мама, яка любить книжки і постійно долучається до їхнього створення.
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage