Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Читачі про «Чарівний сад»

Погортала один сайт, натрапила на авто, розписане у подібному стилі, і згадала про книгу, яку в понеділок поїду купувати в 3 примірниках.

Не по-шотландському розкоса дівчина Джоанна з дитинства любила малювати і робила це завжди та всюди: на шпалерах, книгах, одязі, посуді, собі, сестрі... І дякую її батькам, які, замість насварити і забрати олівці, віддали її в художню школу. У 2005 році, закінчивши коледж Duncan of Jordanstone College of Art and Design в Данді за спеціальністю текстильний дизайн, вона обрала чорно-білий шлях чорнила та олівця.

 

 

Її картини - це чудові монохромні переплетення незвичайних звірів, комах, рослин з купою дрібних деталей, які можна розглядати годинами, шукаючі нові й нові дрібниці. У березні минулого року вона видала свою першу книгу-розмальовку «Secret Garden».

96 сторінок, які можна просто розглядати, а можна озброїтися тонкими кольоровими олівцями / фломастерами / кульковими ручками і розфарбувати, як заманеться.

Книга була видана різними мовами (хоча скільки там того тексту?). До того часу, як Джоанна закінчила роботу над проектом «Evie» (дочка художниці, - ред) - книга розійшлася по всьому світу тиражем більше 200 тисяч примірників. Непогана, я вам скажу, фінансова прибавка для мами у декреті. І ось нещодавно українське «Видавництво Старого Лева» теж випустило в Україні «Чарівний сад».

Поки моя донька доросте, щоб достатньо добре володіти олівцями, я сама розмалюю кілька книг. А одну залишу для неї.

Але це не кінець: виявляється, будучи вже вагітною, Джоанна працювала над ілюстраціями до наступної розмальовки – «Чарівний ліс». Зараз книга знаходиться в процесі верстки та друку, і вийде у світ на початку 2015 року.

А Джоанна на сторінках соціальних мереж питає: Що далі після «Чарівного саду» і «Чарівного лісу»? Можливо, «Загублений острів» ?

TommyGun

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage