Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Анімації життя: Діккенс, Остін, Кафка та інші
Відомий британський філософ та письменник Ален де Боттон вирішив кинути виклик традиційним навчальним програмам і започаткував власний освітній проект під назвою «Школа життя». Проект дає можливість подивитися по-новому на відомі історичні події та постаті. 
 
 
Серед героїв «Школи життя» - низка всесвітньовідомих письменників. Тож ми зібрали для вас кілька анімацій про життя і творчість Чарльза Діккенса, Джейн Остін, Вірджинії Вульф, Франца Кафки та Джорджа Орвелла. На думку творця проекту, ці анімовані презентації не тільки допоможуть дізнатися більше про улюблених авторів, а й зробити ще один крок до самовдосконалення. А для нас це – ще й хороша можливість «підтягнути» англійську. 
 
Чарльз Діккенс, наприклад, вчить нас співчувати іншим і піклуватися про «серйозні речі».
 

 
Джейн Остін хотіла б, щоб люди ставали «кращими і мудрішими», а її романи пропонують читачам курс особистісного розвитку.
 
 
Навіть страхи Франца Кафка працюють на користь людству як «рятівне мистецтво».
 
 
Вірджинія Вульф у своїх творах охоплює інтимні питання ХХ століття і відкриває очі на зневажливе ставлення до щоденних переживань.
 

 
Чому автора книг «1984» та «Ферма тварин» Джорджа Орвелла вважають геніальним автором? Що він намагався передати своїми творами людству? Дізнаймося у відео.
 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage