Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Аліна Шатернікова про книжку Ілларіона Павлюка «Я бачу вас цікавить пітьма»
Невдовзі у «Видавництві Старого Лева» вийде друком книжка українського журналіста, теледокументаліста та письменника Ілларіона Павлюка «Я бачу вас цікавить пітьма». Це історія про непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність із собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій. За сюжетом, Київського кримінального психолога Андрія Гайстера відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір — серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати... У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно.
 
Ось що каже про книжку чемпіонка світу з професійного боксу Аліна Шатернікова:
 
Я бачу, вас цікавить пітьма обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
126 грн
У КОШИК Icon
Книга must read для любителів загадок та містичного присмаку у сюжеті. Це моє перше знайомство з Ілларіоном як письменником, проте саме його та його роман вважатиму для себе «відкриттям року».
 
Твір не відпускає ні на хвилину, затягує загадковістю та хитросплетінням подій. Після кожної глави мій мозок намагався спрогнозувати подальший розвиток подій та відповісти на питання «що ховає в собі пітьма». Досить таки тонко передані переживання та сприйняття світу маленької Надійки. А все, що відбувається навколо головного героя, вказує на те, що світ реальний та потойбічний мають між собою тонку межу.
 
Майстерне поєднання сучасної буденності, життєвої драми і детективних пригод.
 
Потужний та довершений роман.
 
Вважаю, це та книга, яку просто необхідно мати в домашній бібліотеці. Браво, Ілларіоне!

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage