Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чиркова Дар'я
5 стильних порад від Оксани Караванської для юних модниць
Зовнішній вигляд без сумніву впливає на самооцінку людини та сприйняття її оточуючими. Побачивши дівчину у червоному вбранні, ми, вочевидь, зробимо висновок, що вона впевнена у собі та не боїться звертати на себе увагу. Помітивши чоловіка у чорному костюмі, відмітимо для себе, що він — елегантний прихильник класики. Хочемо ми цього чи ні, але одяг є невід’ємною частиною нашого «Я». Тож дуже важливо проаналізувати свій типаж та знайти те, що личить вам найбільше, не забуваючи при цьому про модні тенденції.
 
Ми зібрали для вас кілька модних порад від дизайнерки Оксани Караванської, якими вона ділиться у книжці для юних читачок «Стильна книжка для панянки».
 
Порада №1
 
Неважливих зустрічей не буває!
 
Бувають важливі, менш та більш важливі. Найголовнішим при зборі на зустріч є не вартість сукні чи костюма. Найголовнішою є охайність. Зверніть увагу на своє взуття та комірці. Вони мають бути чистими. Без пилу чи косметики.
 
Порада №2
 
Пам’ятайте, куди йдете, та виглядайте відповідно!
 
Збираючись, наприклад, на зустріч з друзями чи офіційний шкільний захід, варто враховувати причину події та зважати на неї при виборі вбрання. Адже не завжди доречними ми яскраві деталі макіяжу, чисельні аксесуари чи агресивні кольори в одязі.
 
 
Порада №3
 
«Як в мене на голові, нормально?» Має бути неперевершено!
 
Не варто створювати на голові зачіски, що нагадують перуки XV століття, достатньо просто охайно зачесати чи зачепити волосся, аби мати гарний і стильний вигляд. Додайте трохи загадки аксесуарами. Це може бути стрічка чи хустинка, заколка чи шпилька.
 
Порада №4
 
Джинси, спідниця, брюки, сукня, сорочка — твої must have на все життя!
 
Джинси — це наша основна річ в гардеробі вже кілька десятиліть. Обов’язково мати одну пару прямих чи мом-джинсів. Інші фасони обирайте за власним бажанням та модними тенденціями. З туфлями та кедами. На побачення та в ліс. Влітку й взимку. Будь-коли :)
 
Спідниця. Жодній дівчинці не завадить спідниця. Бажано мати від трьох і більше. Одна – у складки, інша – коротка, третя – більш стримана, для офіційних заходів.
 
Штани. Обов’язково мають бути темні штани. Необов’язково чорні і необов’язково класичні. Останнім часом в моді брюки-палаццо.
 
Сорочка. Без білої сорочки неможливо уявити жодної шафи. Це може бути навіть сорочка чоловічого крою. Або ж жіноча сорочка з об’ємним комірцем, що підкорила Інстаграм цієї весни.
 
Сукня. Навіть якщо ви не вилазите з джинсів, хоч одна сукня має бути у шафі і проявляти вашу жіночність. Ніжність та тендітність.
 
 
Порада №5
 
Пам’ятайте, ви  — українці!
 
Ще в часи до н.е. на сучасних теренах України скіфи прикрашали свій одяг вишитими елементами. Сучасні вишиванки надзвичайно круто виглядають у поєднанні з джинсами, шортами, спідницями. Під них пасують кеди та взуття на підборах. Для вишиванки не потрібні урочисті свята, вона пасуватиме до буденності кожної з нас. А яскравість її кольорів зарядить позитивом на цілий день.
 
Наостанок, вічне правило, яке неабияк актуальне в сучасному світі: не копіюйте нікого. Прагніть бути собою. Забудьте про недосяжний ідеал. Побачте власну унікальність.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage