Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кудрик Анна
5 книжок для творчості
Іноді так трапляється, що зникає той вогник, який змушував нас рухатися далі. Відчуття, наче ти зробив усе, що можна, але цього було недостатньо. Коли ти розумієш, що маєш продовжувати, але сил чи ідей немає. Це знайомо кожній людині, яка має стосунок до творчості. У таких випадках потрібне щось, що не буде агресивно тикати знаками оклику на кшталт «Іди й роби! Не лінуйся!», а спокійно, розповідаючи історії, підтримає тебе. Саме такі книжки необхідні кожному. Тому пропонуємо вам познайомитися з такими «друзями».
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
126 грн
Зареєструватися
«Велика магія»
Автор: Елізабет Ґілберт
 
Бестселер The New York Times, від авторки «Їсти, молитися, кохати», «Природа всіх речей» та «Місто дівчат». У цій книзі ви не побачите стереотипних закликів діяти, покинути все заради творчості чи стверджень, що в усьому винне суспільство. Авторка показує розріз творчості. Будь-якої. Оскільки не має уточнень, то сприймається однаково для всіх видів творчої діяльності. Ця книжка допоможе зробити перший крок тим, хто думають: «А що я? Моя ідея не варта уваги. Я не зможу». Страх невдачі — це нормально. Також вона покаже всі аспекти. Лінь, перемоги, невдачі, гарні рішення, які підкріплені прикладами з життя. Рекомендуємо прочитати всім, хто вважає, що його ідея «не така».
 
Книга розв’язує проблему читача:
Як зробити перші кроки
Яка вона, та сторона творчості
Потрібна тим, хто сумнівається в собі
Звідки з’являються ідеї
Чому художник не має бути голодним
 
«Кради, як митець»
Автор: Остін Клеон
 
Автор справедливо стверджує, що всі ідеї крадені. Що нормально красти в тих, кого ти вважаєш спеціалістом. Але потрібно зауважити, що красти — це не копіювати. Не створювати плагіат. Усі ми проти плагіату й вам не радимо цим займатися. «Красти» мається на увазі брати найкраще. (Чужа ідея + чужа ідея) \ на своє розуміння = власна оригінальна ідея. Також це бестселер The New York Times.
 
Книга розв’язує проблему читача:
Як почати творити
Як не боятися створювати нове
Як творити, не перетворюючи творчість у муку
Що потрібно робити, аби той «вогник» не згас
Вона необхідна тим, хто потребує натхнення
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
160 грн
Зареєструватися
«WAKE UP! (Прокидаємось!) або Як перестати жити на автопілоті»
Автор: Барез-Браун Кріс
 
Отже, перед нами посібник для людей, що живуть на автопілоті. Для тих, хто хоче змінити стан речей. Кріс Барезі-Браун представляє нам не просто книгу з саморозвитку, а цілий домашній багатотижневий тренінг для тих, хто хоче стати більш свідомим і вести насичене, яскраве життя. Отже, що ж пропонує нам автор? А він пропонує кілька правил, які здавалося б прості, але такі важливі. Звичайно, одного лише прочитання книги буде недостатньо для підвищення усвідомлення. Але якщо будете дотримуватися, хоча б кількох рекомендацій — ефект швидко помітите.
 
Книга розв’язує проблему читача:
Як вийти з пекельного кола побуту
Як навчитися насолоджуватися життям
навчитися розуміти себе
Навчитися бачити навколишній світ під іншим кутом
Навчитися правильно порушувати правила
 
«Рисовий штурм та ще 21 спосіб мислити нестандартно»
Автор: Майкл Мікалко
 
Автор показує, що креативно мислити може кожен. Так, творча криза буває у всіх, тому він детально розповідає як із неї вийти. Потрібно завжди пам’ятати: що все геніальне стало таким випадково, а шедевральні ідеї приходили до голови, коли ти цього найменше чекаєш. Книжка також має практичні поради та вправи для розвитку креативності.
 
Книга розв’язує проблему читача:
Що таке креатив та як почати творчо мислити
Що позитивний лад — креативний лад
Історії з життя геніїв своїх часів: Форд, Стів Джобс, Едісон
Як розпоряджатися своїм життям, аби вистачило на все
Для тих, хто «розрядився» та потребує творчої підзарядки
 
Шлях митця обкладинка
Тираж закінчився
«
Шлях митця»
Автор: Джулія Кемерон
 
Усі знають, що це — книга-практикум виходу з творчої кризи за 12 тижнів.
Увесь цей час ви будете виконувати різні вправи, спрямовані насамперед на розкриття вашого творчого «я». Найважливішим у цій книзі є практика під назвою «Ранкові сторінки». Протягом трьох місяців ви будете щоранку списувати три сторінки формату А4 тим, що спаде на думку. Але результат буде неочікуваним для вас. «Шлях митця «це не тільки про вихід із творчої кризи, а ще і про спосіб мислення. А це набагато важливіше.
 
Книга розв’язує проблему читача:
Навчитися писати кожного дня
Знаходити ідеї
Зрозуміти свій власний творчий потенціал
Зрозуміти себе
Розвинути в собі творчі здібності
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage