Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
5 книг до Всесвітнього дня тварин
Друзі, сьогодні увесь світ відзначає День тварин! Це чудова нагода наголосити на потребі звертати увагу на наших менших друзів та нагадати собі та іншим, наскільки важливо докладати зусиль для їхньої безпеки. З нагоди цього дня ми зібрали для вас п`ять книжкових новинок від Старого Лева, які дозволять по-новому подивитися на світ тварин. Читаймо і доповнюймо перелік ;)
 
 
Усі ми розуміємо, що захист і порятунок тварин – це те, що робить нас людьми. Слону не місце на цирковій арені, тигрові – у клітці в зоопарку, а собакам та котам – на смітниках. Натомість ведмедеві найкраще у лісових просторах, а черепасі – на березі, а не в рибальській сітці. Саме те, як живеться тваринам в неволі та на волі, можна дізнатися на сторінках унікальної книги «Врятуй тварин» Патріка Джорджа. Тут немає слів, але малюнки автора настільки промовисті, що змушують зупинитися й замислитися про те, що відбувається навколо.
 
 
Розмаїття тварин на Землі вражає. Найчисленнішу групу становлять комахи і дуже дрібні істоти, а деяких тварин вам і уявити годі! Проте, навіть якщо певні види можуть здатися нам дивними, вони також відіграють свою роль у тому, що планета Земля є придатною для життя. І все це тваринне царство можна відкрити для себе на сторінках «Анімаліума» Дженні Брум та Кейті Скотт. Від плазунів до землеводних і риб, від птахів до ссавців…
 
 
Від серйозного до веселого J Саме такою є нова книга пригод від Галини Вдовиченко «36 і 6 котів-детективів» з ілюстраціями Наталки Гайди. У цій книзі улюблена котяча банда з Коментатора, Клаповуха, Крутя, Хука, Джеба та інших втрапляють у нову авантюру: на них чекає розслідування крадіжки. Чи вдасться їм віднайти украдене? Дізнаємось у книжці ;)
 
 
Якщо ви хочете дізнатися про гусінь, яка перетворюється на метелика, про зайчика Вуханя, котрий «захворів на вірші», про синьокрилу бабку, якій завдячують винайденням вертольота, і, звісно, про друзів-нерозлий-воду кота Смугастика та дику руду білочку Майку, тоді повість Любові Купцової - те, що потрібно. Історія вчить дружби, підтримці, прагненню до нових знань і відкриттів.
 
 
Старий Лев зібрав для вас не лише книги, що будуть цікавими дітям та підліткам, а й твір для дорослих, у якому одним із ключових героїв є тварина. Наприклад, новий роман Вікторії Амеліної «Дім для Дома», розказаний від імені собаки Домініка, - історія про родину радянського льотчика, який отримав колись квартиру у серці Львова, та все, що відбувалося навколо. Бо, як каже авторка, хіба справа в тому, від чийого імені ведеться розповідь? «Я давно хотіла розповісти цю історію, але не могла обрати оповідача, - каже Вікторія Амеліна. – Та коли мені на думку прийшов голос цього собаки, я зрозуміла, що тепер зможу це зробити. Вуаль наївності дозволяє говорити йому досить відкрито. До того ж, пес може передати історію через нюх».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage