Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марчак Наталія
5 актуальних книг для студентів
Студенти є ну дуже цікавою і важливою частинкою суспільства. Такі типові, спостерігаючи за якими, швидко можна визначити: «студент». Але це не лише пригодницький період в житті, а ще й такий, що в багатьох стає визначальним, адже завершується процес формування світогляду, свідомості й, відповідно, майбутнього успіху. Тож ми підготували для вас 5 ідеальних книг для вирішення 5-и постійних «студентських» проблем.
 
 
 
«Стратегії і тактики спілкування» Патріка Кінґа, «#книголав»
 
Наявність вміння говорити, бути оратором — ключ до успішних переговорів. Середньостатистичний студент може потрапити куди-завгодно, тож комунікації будуть найрізноманітнішими: з викладачами, роботодавцями, консультантами, колегами тощо. Кожна з таких розмов має наслідки, які певним чином вплинуть на майбутнє, тож, крокуючи до успіху, таким важливим чинником не варто нехтувати. Вміння спілкуватись — те, що особливо важливо для студента: аргументи, дискусії, власна позиція і дотримання мети розмови. 18 методів для безлічі успіхів — ось про що книга. 
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
144 грн
Зареєструватися
«Прокрастинація» Джейн Б.Бурка, Ленори М. Юен, «Видавництво Старого Лева»
 
Якщо ви досі не можете перестати дивитись серіали й нерухомо перебувати в горизонтальному положенні аж поки не впадуть на вас дедлайни — ця книга для вас, адже вона доводить, що жити в мирі з безліччю завдань реально, а час можливо приборкати. Не лише про тайм-менеджмент, а й про те, як не боятись невдач та успіху, покинути зону комфорту, зрозуміти вподобання власних мозку й тіла, навчитись погоджуватись і відмовляти. Про міжкультурний досвід прокрастинувати і те, як раз і назавжди позбутись цієї звички й, відповідно, більше встигати та робити своє життя продуктивним і успішним.
 
 
 
«Пам’ять без обмежень. Потужні стратегії запам’ятовування» Кевіна Горслі, «Наш формат»
 
Якщо ви думаєте, що маєте проблеми з пам’яттю, то знайте, що автор цієї книги усе дитинство та шкільні роки був хворим дислексією — нездатністю до навичок читання, але згодом йому вдалось встановити світовий рекорд із запам’ятовування перших десяти тисяч цифр числа Пі! В основі книги досвід та авторські методики Кевіна Горслі, які неодмінно допоможуть досягти чудових результатів. Про кожну пораду ви не тільки зможете почитати окремо, а ще й детально ознайомитись з особливостями їхнього застосування. Книга навчить позбутись відмовок, не вірити міфам та постійно психологічно перебувати у сьогоденні, працюючи над майбутнім.
 
 
«Scrum. Навчись робити вдвічі більше за менший час» Джеффа Сазерленда, «Клуб сімейного дозвілля»
 
Встигати за світовим науковим і технічним прогресом — чи не перше завдання будь-якої компанії. Оскільки весь процес роботи залежить від людей, команди, то й важливим є організація працівників таким чином, щоб завдяки продуктивності, активності, швидкості та тісній взаємодії результат роботи був на найвищому рівні й за короткий період часу. Щоб не розсіювати увагу працівників на другорядні чинники та утворити результативну співпрацю, Джефф Сазерленд розробив унікальну методику «Scrum», в основі якої нестандартне делегування обов’язків та концентрація на досягненні спільних цілей. Ця книга не лише для менеджерів, а й для усіх, хто так чи інакше дотичний до командної роботи чи планує бути таким.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
192 грн
Зареєструватися
«Мистецтво стратегії. Путівник до успіху в житті та бізнесі від експертів теорії гри» Авінаша К.Діксіта, Баррі Дж. Нейлбаффа, «Видавництво Старого Лева»
 
Книга переконує, що гра — це не лише бізнес, а й життя, адже використання таких методів досягнення успіху як аналітика, прогнозування та стратегічність можуть знадобитись для елементарного виконання плану «прокинутись від першого будильника» чи «пити каву без цукру». Інколи кажуть, що правила для того, аби їх порушувати, а як щодо теорії? Однозначно для того, щоб її вивчати та застосовувати на практиці, адже для перемоги над невдачею потрібно лише одне — знати, як це зробити, себто необхідна теорія, адже життя — гра, а стратегія — мистецтво.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage