Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

12 звичок вихідного дня від успішних людей
 
Наближаються вихідні, а це чудова нагода присвятити час роздумам, медитації та плануванню наступного тижня. А для більшої продуктивності вашого вікенду пропонуємо 12 рекомендацій від бізнесменів, журналістів, телеведучих, підприємців тощо, які досягли висот у житті.  
 
 
Роберт Ігер – підприємець, CEO компанії The Walt Disney. 
 
Прокидайтеся рано навіть у вихідні. Успішні люди не валяються в ліжку до обіду в неділю. Як показують дослідження, людський  мозок найкраще працює у перші кілька годин після пробудження, тож нехай ці години будуть рано-вранці.
 
 
Бенджамін Франклін – політичний діяч, вчений. 
 
Франклін радив планувати кожен свій день. Успішні люди знають важливість навіть щоденних цілей, вихідні не виняток. Плануйте час для відновлення сил, але пам`ятайте, що вихідні – це не час для ледарства.
 
 
Тімоті Ферріс – письменник, оратор.
 
У кожен конкретний момент часу займайтеся одним завданням, максимум – двома на день. Це гарантує продуктивність і успішне досягнення мети.
 
 
Анна Вінтур - журналіст, головний редактор американського видання журналу Vogue.
 
Будьте активними. Головний редактор журналу Vogue грає в теніс по годині щодня. Успішні люди знають, що важливо тренувати не лише розум, а й тіло - і у вихідні теж. 
 
 
Стів Джобс – винахідник, підприємець, засновник корпорації Apple.
 
Розставляйте пріоритети. Вихідні дні теж повинні бути продуктивними, але це не означає, що варто весь час займатися роботою. Проведіть ці дні з родиною чи друзями. Можливо це не принесе наглядних результатів, але точно покращить мотивацію та настрій.
 
 
Воррен Баффет – інвестор, підприємець.
 
Вигадайте собі хобі. Воррен Баффет, наприклад, у вільний час полюбляє грати на укулеле (гавайська гітара). Успішні люди часто ще й цікаві люди. І їхні хобі багато в чому їм допомагають, приміром налагодити нові зв'язки і отримати цікаві можливості для бізнесу. 
 
 
Опра Уінфрі – актриса, телеведуча.
 
Залиште собі час для тиші і спокою. Опра рекомендує двічі на день 20 хвилин посидіти у тиші, помедитувати та заспокоїтися. Це сприяє зниженню стресу, поліпшенню продуктивності, підвищенню творчості й гарному настрою. У вихідні ж медитації можна присвятити ще більше часу.
 
 
Ренді Цукерберг – бізнес-вумен, засновник та CEO Zuckerberg Media.
 
Сестра засновника соціальної мережі Facebook як ніхто розуміє, що для сучасної людини вихідні – це час зануритися в світ інтернету, щоб надолужити те, що пропустили протягом тижня. Але натомість вона рекомендує забути про соціальні мережі і не зациклюватися на пропущеному, а радіти тому, що маємо. 
 
 
Білл Гейтс – засновник корпорації Microsoft.
 
«Святкувати успіх - це добре, але значно важливіше отримувати уроки з поразок». Як вважає Білл Гейтс, час для роздумів повинен стати щоденною практикою, а вихідні – часом для аналізу подій минулого тижня. Можна навіть завести щоденник для запису усіх думок, а кожних вихідних їх аналізувати.
 
 
Річард Бренсон – підприємець, засновник компанії Virgin Group.
 
Не бійтеся чимось пожертвувати. «Неймовірно, як фокусування на таких речах, як здоров'я, злидні, охорона навколишнього середовища та зміни клімату, можуть допомогти перезарядити ваш мозок», - каже мільярдер. Він вважає, що завжди повинен бути час для допомоги тим, кому пощастило менше, і вихідні – чудова можливість для цього.
 
 
Джек Дорсі – підприємець, співзасновник соціальної мережі Twitter та компанії Square.
 
«У суботу я відпочиваю. Я гуляю пішки. А неділю присвячую роздумам, зворотному зв'язку, плануванню і підготовці до нового тижня», - каже Джек Дорсі.  Він переконаний, що вихідні – нагода для планування нового тижня.
 
 
Jay-Z – репер, підприємець.
 
«Ви можете прагнути досягти успіху, але щоб зробити це, ви не повинні сумніватися. Ви не можете ухилятися. Ви не можете спати. Одне око відкрите, по-справжньому і назавжди», - йдеться в одній з пісень музиканта. Будьте наполегливими та йдіть до своєї мети 24/7.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage