Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
10 життєствердних цитат Стівена Гокінґа
Стівен Гокінґ - видатний фізик-теоретик, один з провідних вчених у світі й автор багатьох наукових та науково-популярних книг. У молодості йому діагностували страшну хворобу, але це не стало перешкодою на його шляху до успіху. Він прожив чудових 76 років та зробив чимало звершень у своєму житті. Сьогодні відомого астрофізика не стало, але ми назавжди збережемо пам`ять про нього у наших серцях. І у цей день згадаймо кілька думок вченого про життя, гумор, перешкоди і нові відкриття.
 
 
Про інвалідність
 
Моя порада для людей з обмеженими фізичними можливостями: зосередьтеся на тих справах, які інвалідність не заважає вам робити добре, і не шкодуйте про те, що ви робити не можете. Нехай інвалідність не переходить на ваш дух.
 
Про пріоритети
 
Моя мета дуже проста - це повне розуміння світобудови, чому вона є такою і чому взагалі існує.
 
Про долю
 
Я помітив, що навіть ті люди, які стверджують, що вже все вирішено і ми нічого не можемо змінити, завжди дивляться по сторонах, перш ніж перейти дорогу.
 
Про гумор
 
Життя було б дуже трагічним, якби не було настільки смішним.
 
Про свій рівень IQ
 
Гадки не маю. Люди, які вихваляються своїм IQ, - повні невдахи.
 
Про що думає весь день
 
Про жінок. Вони - абсолютна загадка.
 
Про моменти нових відкриттів
 
Звичайно, я б не став порівнювати відкриття з сексом, але й триває він довше.
 
Поради своїм трьом дітям
 
По-перше, дивіться на зірки, а не собі під ноги. По-друге, ніколи не залишайте роботу. Робота дає вам сенс і мету, а життя буде порожнім без неї. По-третє, якщо вам пощастило  знайти своє кохання  - пам'ятаєте про нього і бережіть його.
 
Про Бога
 
Можливо, Бог й існує, але наука може пояснити існування Всесвіту без участі Творця.
 
Про перешкоди
 
Не зліться, якщо застрягли на якійсь проблемі. У таких випадках я продовжую думати про проблему, починаючи працювати над чимось іншим. Іноді проходять роки, перш ніж я знаходжу рішення. У випадку з проблемою втрати інформації та чорними дірами - минуло 29 років.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage