Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марчак Наталія
Те, у що віримо
Random
Якими б холодними і вимогливими ми не були в душі, поділка термометра нагадує про реальність, а святкові гірлянди все частіше не дозволяють просто пройти повз. Як би не хотілось морозу та ожеледиці, новорічне «джингл беллс» та «свято наближається» переслідує нас і навіює особливу атмосферу, атмосферу дива. Саме в цей час навіть найпохмуріші дорослі знімають бейджики з написом «серйозність» і впевнено крокують з подарунками. Для когось цей час — справжні чари, для когось — самонавіювання. Та що б це не було, чому ні? Чому саме зараз не згадати про щось фантастично прекрасне?
 
Що ж, навіть якщо ви вже доросла людина та водночас палкий шанувальник одного з див — єдинорогів, то обережно, бо від такої дози краси та інформації можна запищати, і зупинитись буде дуже важко! :)
 
Будучи фанаткою єдинорогів, можу стверджувати, що стільки інформації про цих істот ще не було. До речі, не поспішайте з думкою «я у цьому нічого не тямлю», бо з цієї книжки ви дізнаєтесь ВСЕ і навіть більше.
 
Безліч унікальної інформації про єдинорогів ми дізнаємось завдяки довгим дослідженням професорки Теміси Серафіні, провідної фахівчині в галузі єдинорогознавства. В дитинстві їй пощастило побачити справжнісінького єдинорога, тому своє життя вона вирішила присвятити саме їм.
 
Сторінками цієї книги можна в прямому сенсі мандрувати: від мільйонів років тому, з появою на світ перших єдинорогів, до сьогодення. Ми маємо можливість детально бачити, як видозмінювались розмір, будова тіла, шерстяний покрив, ріг та магічні властивості. Завдяки фантастичним ілюстраціям бачимо деталі рогів єдинорогів різних видів, знаходимо відмінності та можемо уявити, з яким із них хочеться зустрітись найперше.
 
Що ви знаєте про магію? Можливо, те, що це антонім до слова «наука»? А от і ні! Єдинорогознавиця Теміса детально описує анатомію магії саме єдинорогів, у кожного виду яких є власні унікальні можливості. Наприклад, ріг єдинорога може знешкоджувати отруту та дарувати довге життя, а пасма із його хвоста, заплетені у косу, міцні як сталь, тому колись їх часто використовували в поєдинках. Це не всі чарівні можливості єдинорогів, однак кожна з них є можливою лише в тому випадку, коли єдиноріг сам її вам подарує.
 
 
Спробуйте візуалізувати таке: маленький єдиноріг вчиться гострити ріг об кору дерева, наполегливо треться і тупоче срібними копитцями. А тепер уявіть, що це реальність! У вас є можливість переглядати неймовірні ілюстрації із різних моментів життя єдинорогів: від народження до добування їжі, від контакту з людьми до героїчних історій. Ви прочитаєте та побачите на власні очі неймовірно ніжного крилатого єдинорога, милого цілителя, могутнього вулканічного, сильного гірського та ще багато-багато інших видів єдинорогів! Ви навіть по-секрету дізнаєтесь, де їх шукати, адже книга подає детальний ілюстрований атлас за їхніми видами. А щоб легко підготуватись до пошуків магії — Теміса поділилась досвідом і розповіла, що необхідно брати з собою у такі чудернацькі подорожі, а також підказки щодо навігації у магічній місцевості й таємні способи приручити дивовижних істот. Відпочиваючи в мандрівці, раджу читати легенди про єдинорогів-героїв, які були посланцями, віщували вдачу та завжди залишались вірними воїнами добра. А дорогою додому можете надихнутись дивовижною історією про подорож професора Стюарта та місце, де живе чимало чарівних істот, про існування яких ми й не здогадуємось.
 
Щасливої подорожі з дивовижною книгою!
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage