Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Правила «новоспеченого» татуся
Random
12 відкриттів, які зробить чоловік, ставши батьком.
 
1. Квартира смертельно небезпечна
 
Всі предмети, що лежать нижче рівня пояса, будуть або знищені, або призведуть до поранень. 90 % справ по «вихованню» дитини - це спроби врятувати її від травм.
 
2. Сон - нова еротична фантазія
 
Вісім годин міцного сну - це краще, ніж прийняти ванну з найкрасивішою жінкою у світі. Принаймні, на сон ще залишаться сили.
 
3. У тебе неприємний характер
 
Ти впізнаєш себе в примхах малюка, в його завзятості, в його шкідництві. Це схоже на маленьке криве дзеркало. Заодно зрозумієш, як надокучав своїм батькам у дитинстві.
 
4. Зате ти станеш ідеалом для доньки
 
Саме ти сформуєш її смак до чоловіків. Постарайся поводити себе належним чином, якщо хочеш, щоб у тебе з часом з'явився пристойний зять.
 
5. Не все залежить від тебе
 
Коли ти в перший раз впустиш дитину головою об підлогу (не «якщо», а саме «коли» ), ти будеш молитися, щоб все закінчилося добре. Навіть якщо не знаєш жодної молитви і ніколи ні в кого не вірив.
 
6. Ти - «поганий»
 
До двох років дитина навчиться маніпулювати твоєю дружиною. Якщо не хочеш жити з маленьким диктатором, тобі самому доведеться командувати, карати і 50 разів на день говорити слово «ні». Неприємна роль, але хтось повинен це робити.
 
7. Вільний час - коли дитина спить
 
Дитина - роботодавець, який не знає Трудового кодексу. Вихідних для неї не існує.
 
8. Маленький - не означає тихий
 
Навіть якщо малюк важить лише шість кіло, засмутившись, він майстерно відтворює звук винищувача Су- 35 в режимі атаки. Так, деякі ще під час сну хропуть . Басом.
 
9. Хороший мультфільм можна подивитися 50 разів.
 
10. Ти міг би вести переговори з терористами
 
«Малюк не хоче на вулицю. Ні, він хоче на вулицю. Ні, ці рукавички не підходять. Ні, він не буде просовувати руку в рукавчику. Ні, він все ж не хоче на вулицю. Це - моя іграшка, хоч вона й чужа ...». Всі переговори - м'яким голосом, з посмішкою і зменшувально-пестливими суфіксами.
 
11. Щастя є
 
Дитина не тільки сама щиро переживає все, що відбувається, але і тебе змушує відчувати радість, ніжність, розчулення. Яким би циніком ти не був, від багатьох її вчинків і фраз тобі доведеться витирати сльози. І немає чого тут соромитися.
 
12. Ти конячка, і-го-го .
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage