Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Луцюк Анна
Почитаємо? Книжки для родинного читання
Random
Найтепліші дитячі спогади пов’язані з читанням, коли хтось із рідних перед сном діставав книжку з полиці і починалися справжні пригоди! Що може бути зворушливіше, коли історії про Пеппі Довгопанчоху, витязів з українських казок чи мумі-тролів озвучуються батьками і плавно супроводжують у сни. Родинне читання об’єднує сім’ю, а дитячі книжки є чудовим способом нагадати собі, серйозним дорослим, звідки ми родом.
 
Для слухачів і слухачок 3-6 років
 
«Родинна абетка» Мар’яни Савки — збірка світлих, добрих і щирих віршів про те, з чого починається все. Рідні люди, домівка, природа, домашні улюбленці і затишок — ніжно заримовані авторкою.
 
Абетка підійде для родин, у яких малюки ще не вміють зосереджено і довго слухати, але заповзято знайомляться зі світом.
 
 
«Велика книга про Коко і Кірі» Ервіна Мозера — це чотири лаконічні і смішні історії про допитливе ведмежа Коко і його подругу Кірі. З ними постійно трапляються дивовижі!
 
Довірливі, безпосередні і кумедні звірята вивчають все довкола, мандрують і мріють зі всієї сили. Бо якщо правильно сформулювати бажання і загорнути у любов, то обов’язково здійсняться.
 
 
«Не бійся монстриків» — інтерактивна книжка Жені Миронюк для малих несміливців, яка закликає подружитися зі страхами. Хто-хто ховається під ліжком? Та це ж Шкарпетик, він доброзичливий і збирає розпаровані шкарпетки.
 
Обкладинка книжки підсвічується у темряві, на кожній сторінці зачаїлися монстрики, а завдання потішать малят і додадуть сміливості.
 
Для слухачів, слухачок і читак 6-9 років
 
 
«Емоціємір інспектора Дила» Сусанни Ісерн — врівноважує і вчить розпізнавати свої емоції усіх-усіх, незалежно від віку. Крокодил Дил досліджує почуття жителів казкового лісу, авторка розповідає їхні історії.
 
У гості до нас приходять Веселунка, Здивувака, Злюка чи Обіймась, і ми не завжди знаємо що з ними робити. Але завдяки спеціальній шкалі (емоцієміру) можна визначити інтенсивність емоцій та знайти на сторінках книги поради: як ними керувати. Книжка швидко стане настільною і помічною не лише для малюків, а й для їхніх батьків.
 
 
«Втікачі» — це остання повість Ульфа Старка, письменника з величезним серцем і величною душею. Це історія дружби, втрат і глибокої любові.
 
Дідусь у лікарні, тато зі сином відвідують його по вихідних. На немічного стариганя всі жаліються, він постійно лихословить і бурчить. Він близький лише з онуком. Дідусю потрібно ще раз потрапити у свій дім, там є банка брусничного варення, приготованого ще бабусею, яка вміщає стільки спогадів, життя, ніжності. Тільки їсти треба ощадливо, щоб вистачило на все життя...
 
Щемкий твір про родину і сім’ю, про любов, яка не завжди відповідає нашим уявленням, але завжди є.
 
 
 
«Маленькі історії Великих Людей» — серія автобіографій, написаних Ізабель Томас про знакових персон, які дивують і вражають своєю творчістю, винаходами і відкриттями.
 
Леонардо да Вінчі, Марі Кюрі, Фріда Кало — авторка доступно і захопливо оповідає як вони жили, творили, працювали і вперто йшли до мрії, навіть якщо маршрут був надскладним. Дітям точно сподобаються життєствердні мінібіографії, а батьки зможуть дізнатися несподівані факти про долі Великих Людей.
 
Для слухачів, слухачок і читак 9-12 років
 
 
Казкова повість Пола Ґелліко «Дженні» знайде відгук у дитячих і дорослих серцях. Навіть якщо ваші читайлики вже самостійно «заковтують» товстезні книжки, читайте по черзі одне одному вголос, історія того варта.
 
Пітер мріє про кота, але родина проти. Хлопчиком опікується няня, бо батьки дуже заклопотані, він почуває себе самотнім і обділеним. За дивним збігом хлопчик перетворюється в кота – і починається бездомне життя, сповнене небезпек та прикростей. На щастя, Пітеру трапляється вулична кішечка, що вчить різних премудростей, вони звіряють історії свого життя і вирушають назустріч пригодам...
 
 
Книжка Кім Слейтер «928 миль від дому» однаково важлива для дітей і зрілих читачів. Тут історії кількох сімей про безперспективне життя і невіру в себе, але водночас про підтримку, дружбу і вперте творіння свого щастя.
 
Події відбуваються у Британії, та світ настільки глобалізувався, що теми булінгу, ксенофобії, міграції та соціальної нерівності відгукуються незалежно від країни проживання. Калум хоче стати кіносценаристом, але вважає, що хлопцям з їхнього безпросвітного району таке не під силу. Хороша повість про стосунки між друзями, у сім’ї та з (не)випадковими людьми у житті, котрі знаходять потрібні слова підтримки, на які можна обпертися у критичні миті.
 
Франко від А до Я обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
 
 
«Від А до Я» — ще одна серія книжок, яка вартує того, щоб бути на поличці у кожної родини. Видання про Івана Франка, Андрея Шептицького, Богдана Ігоря Антонича, Тараса Шевченка, Григорія Сковороду зроблені у форматі абеток, наповнені концептуальними ілюстраціями та колажами.
 
Автори не просто знайомлять із видатними українцями, а із справжніми людьми, їхніми вподобаннями, звичками, смаками, цінностями, розповідають, якими вони були, чим надихалися. Неймовірне задоволення гортати естетично і з любов’ю зроблені книжки всією родиною та відкривати нові сторінки із життя великих.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage