Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марчак Наталія
Муха, дзвоник і Різдво: дитина, диво й віра
Random
Будучи дітьми, ми не закочували очі й не вмикали скептиків, коли нам розповідали про дива. Замість «та ну, не вірю» з наших вуст звучало «що, чесно?! Розкажи ще раз!». Як повірити в казку знову? Прочитати історію Віки Мізюк «Муха, дзвоник і Різдво». А ми вам зараз швиденько розповімо, чому цю книжку варто читати :)
 
«Муха, дзвоник і Різдво» — це пригода, яка тривала менше, ніж місяць, однак змогла відкрити не одну таємницю, врятувати сім’ю, повірити у казку й навіть... навчити літати кота Генріха!
 
Муха, дзвоник і Різдво обкладинка
Тираж закінчився
Кіт — це особливий шарм та грація цієї історії, та як ви би відреагували на свого улюбленця, який би висів на повідку, як гелієва кулька на стрічці? Напевно, навіть це запитання здається вам дивним, однак кілька четвертокласників відреагували трохи здивовано, але водночас звично: «Ого! Він справді в тебе літає? Круууууто!».
 
Та повернімось до господарки Генріха — дівчинки Мухи (насправді її звали Марійкою), яка носила товстенькі круглі окуляри, тож ще з часів дитсадка її так прозвав друг (з того часу — не друг). Муха жила з бабусею, яка навчила онучку найціннішого — залишатись собою і завжди допомагати іншим, бо неважливо, віддячать тобі чи ні, головне — що ти допомогла.
 
Бабуся та Генріх для Мушки були всім, однак що їй доведеться робити, коли близька людина перед самісіньким святом Миколая потрапить до лікарні аж на два тижні, а Генріх зникне в засніженому місті? Та все ж найцікавішим і справді казковим у цій історії є інше — чарівний дзвоник, який отримала Муха на Миколая. Однак, виявилось, він належав не їй, а могутня власниця прагнула будь-якою ціною забрати своє. Тут і приходять на допомогу Генріх, найкраща подружка Люся та ще двоє хлопчаків, яких ще тиждень тому так сильно хотілось уникати.
 
І, будучи в пригодницькому азарті, маленький читач розуміє: період від Миколая до Різдва — і справді особливий, бо як інакше пояснити те, що сім’ї стають міцнішими, вороги стають друзями, Снігова Королева дарує подарунки, птахи перетворюються на людей, ну, і, звісно — коти Генріхи починають літати й говорити!
 
«Муха, дзвоник і Різдво» — це той подарунок, який справжній Миколай неодмінно поклав би під подушку, адже він багато чого навчить малечу, та найголовніше — доведе, що диво існує, варто лише в нього вірити.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage