Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Малий Вовчик проти Крутихвоста
Random
У другій книжці Іана Вайброу про пригоди Малого Вовчика головний герой трошки підріс та навіть відкрив власну школу. І ніби все мало б бути ідеально, але за законом Мерфі ніколи все не буде так, як планувалося. Навпаки, все іде шкереберть. То ж чи впорається Малий Вовчик з цілою купою халеп, що звалилася на нього?
 
Спершу друг Вовчика та співдиректор школи Репетун забарився з приїздом і врешті вислав себе поштою. Потім батьки відмовились приїжджати в гості, та ще й відправили замість себе маленького капосного братика Чухлю-Нюхлю. А у новостворену школу прийшов лише один учень – вороненя Гаврик. І це ще не все. Хитрий лис Крутихвіст обманює наївних вовченят, викрадає все їхнє золото разом з братиком Чухлею. От і маєш: школа пригод змушена стати мандрівною та вирушити на пошуки Чухлі та золота. А попереду стільки пригод!
 
Малий Вовчик і Репетун – невгамовні фантазери та винахідники. Тільки послухати їх вигадки щодо Пригодницького Подвір’я з купою атракціонів та спецефектів, то відразу згадується Disneyland. У той же час вони наївні та безтурботні. А Чухля-Нюхля – зразок людини доби «золотої лихоманки», хоча згодом виявляється, що це маля – геній.
 
Братерська любов – от що найперше прочитується між рядків «Геройської книжки…». Малий Вовчик – ідеальний брат, терплячий, вірний і все зробить задля порятунку Чухлі, навіть якщо той «жахнючий капосник». Репетун – вірний друг, який навіть свої фобії здатен подолати задля благого діла. А Гаврик, який на перший погляд здається лише боягузливим вороненям, стає для вовчиків незамінним товаришем та рятівником. Антиподом до цих «позитивних сміливців» є лис Крутихвіст – уособлення підлості, жадоби та злості.
 
«Геройська книжка Малого Вовчика» нагадує «екшен» для дітей з безліччю пригод, гонитвою, підземними і підсніжними тунелями, золотом і привидами. І, звісно, happy-end наприкінці. Хоча це - ще зовсім не кінець. Там, де закінчується одна пригода, інша лише починається…

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage