Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Груленко Євгенія
«Казки під ялинку» – ідеальна книга для сімейних вечорів
Random
Зимові свята вже близько, а разом із ними і передсвяткова метушня. Літнє тепло змінюється магічною атмосферою, а на зміну довгим прогулянкам приходять тихі домашні вечори, що їх наповнять різні турботи: у кого підготовка до школи, у кого домашні справи, у кого ігри і читання. Ідеальним сімейним вечором, я вважаю, може бути збір всієї родини за читанням книг.
Казки під ялинку обкладинка
Тираж закінчився
Ось уявіть: морозно, повно снігу, всі невідкладні справи зроблено і є час для сімейного дозвілля.
 
Квартира повниться запахами кориці та імбиру, свіжої випічки, мандарин, хтось один читає, а інші слухають і розглядають ілюстрації. Або ось ще – в комині потріскують дрова, всі закутані в теплі пледи і з нетерпінням чекають нової історії, яку легко можна переповісти і тим, кому з сімейства завтра в садок, і тим, кому у школу, ба навіть всім, хто завтра піде на роботу. Проте в будь-якому разі треба обрати таку книгу, в якій буде достатньо коротких історій для створення традиційних вечорів-читань, тексти мають бути чарівними, захопливими і, звісно ж, різдвяними. Навмисно для цього і створена збірка «Казки під ялинку» від «Видавництва Старого Лева».
 
16 ексклюзивних історій від українських авторів і ціла купа яскравих ілюстрацій – саме те, що необхідно для сімейного читання, хоча і для самостійного книжка підійде також Підморгує
 
У звичайних, на перший погляд, різдвяних історіях повно глибокого змісту. Поміж сторінок книги ви знайдете екологічні сюжети, що стосуються вирубки лісів і того, чи варто купувати справжню ялинку. Насправді, це дійсно непросте питання, адже зимові свята асоціюються з запахом хвої, прикрашанням ялинки, і кажуть, що їх до продажу спеціально вирубують, щоби розчистити ліс від дерев. З іншого боку, багато людей економлять на купівлі ялинок і вирубують дерева самостійно, що неминуче несе за собою екологічну катастрофу. Як добре, що таку важливу тему можна буде обговорити в сімейному колі.
 
 
Також у книзі є розповіді про улюблених героїв. Наприклад, про єнотика Бо та його друзів. І навіть розповідь про Паддінґтона, але це песик, а не ведмедик. Окрім старих приятелів, ви зможете віднайти, приміром, знайомі сюжети з Давньогрецької міфології та просто цікавинки з життя комах. Кожна розповідь містить в собі чарівний сюжет чи то про фей, домовиків, чи то про містичних часожерів. Уявіть, монстри, що пожирають час? Як гадаєте, знадобилися б вам їхні послуги?
 
 
Казки в книзі мотивують зупинитись, поговорити, обдумати. Погодьтеся, що це надзвичайно важливо. Якість спілкування та якість інформації, що ми отримуємо, потребує обговорення, а ця книга – скарб тем для роздумів.
 
Читаючи, радітимуть не лише ваші вуха, але й очі. Тільки заради таких яскравих і естетично приємних ілюстрацій варто розгорнути книжку. Деякі з них створюють атмосферу зимового лісу, інші – немов переносять у новорічну казку. Казку, яку не хочеться завершувати. Казку, яку хочеться слухати, відчувати.
 
 
«Казки під ялинку» – ніби різдвяний адвент-календар із розповідями на щодень. Бо всі казки різного жанру, настрою та тематики, але є в них і щось спільне – чари, різдвяне диво та дух новорічних свят. Вони, як і мандарини та глінтвейн, – те, що безумовно має з вами відбутись цього Різдва.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage