Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Капості молодшої сестри
Random
Дитинство – це період, коли життя здається великою грою. Героями цієї гри є домовики і бабайки, двірники і злочинці, ляльки та м’які іграшки... А ще семирічна дитина може стати таємним агентом, ловцем страхів, мандрівником, лицарем і мати купу різних «суперсил». Вам здається це смішно? А от батькам такої гіперактивної маляти такі ігри приносять чимало клопоту. А коли така невгамовна дитина ще й твоя молодша сестра - життя стає досить таки веселим і непередбачуваним.
 
Ксеня, молодша сестра Олі, невгамовна дитина, такий собі маленький «геній», який здатен вигадати безліч капостей та потрапити не в одну халепу. «У Ксені дві довгі косички, карі, як і в мене, очі і страшенно балакучий язик. Ксеня – неперевершена фантазерка. Вона постійно щось вигадує, кожного дня у неї нові й нові історії». І вона має двох друзів - Марту та Артема. От і уявіть, що вам доводиться наглядати за цією «фантастичною трійкою». Як раз цим і має займатися старша сестра Оля. Їй доводиться пояснювати сторожу дитсадка, що діти напали на нього, бо сплутали зі злодієм, доводити молодшим, що у похід в Карпати брати двадцять іграшок не можна, що книжки для ВНЗ у другому класі не пригодяться і всяке інше. А діти бувають такими впертими та капризними, що іноді доводиться задіювати кмітливість та хитрість. І Олі це добре вдається.
 
Чудовим доповненням до «Сестрички» стали ілюстрації Оксани Мазур. Художниця зобразила Ксеню невгамовною і милою водночас. Це мале дівча з «розтріпаною» зачіскою і пильним поглядом ідеально відображає героїню твору.
 
«Сестричка» - підбірка кумедних історій про дітвору з величезною фантазією. Ксеня зі своїми друзями може бути дуже смішною, або допитливою, або розгубленою, чи ж впертою. Ця невгамовна дитина примудряється переробити квартиру на ресторан чи влаштувати «море» на підлозі. Але попри всі ці дитячі «вибрики», Оля любить свою маленьку сестру, а іноді навіть впізнає в ній саму себе.
 
Цікаво, що під час першого видання книги її авторці – Олі Русіній було лише 15 років!
 
Мабуть кожен, будучи дітваком, затівав якусь грандіозну пригоду. Тому ці історії викликають посмішку на обличчі і стають такою собі шпаринкою, через яку можна підглядати за минулим:)

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage