Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Читаємо разом. «Шоколадні Вірші про кохання»
Random
Ми підготувалися заздалегідь до Дня святого Валентина, адже це свято - чудовий привід поповнити сімейну колекцію невеликою романтичною антологією. Крім того, всім відомо, як якісна поезія надихає дітей до власного віршування, а підлітки напевно знайшли б кому подарувати подібну книжку на 14-те лютого.
 
По апетитно-карамельній з шоколадним обкладинці розлітаються кульки з конвертами, а вітерець, що підганяє вертушку, скоріше за все, пахне корицею та ваніллю. Ельфи або навіть ангели, дуже яскраві та трошки норовливі, пурхають тут і там, а більшість з них вже прослизнули під щільну палітурку.
 
Це чудове видання не просто подібне за розміром та оформленням до вже знайомої нам збірки «На каву до Львова». Насправді вони складають чудову солодку парочку. І ви, напевно, вже здогадались, що прекрасні ілюстрації до «Шоколадних віршів» теж випурхнули з-під олівця неймовірної київської ілюстраторки Наді Каламєєць.
 
«Шоколадні вірші про кохання» оформлені та видані саме як подарункова книга, з чудовою поліграфією і приємним на дотик папером. Крим того, збірка має власний характер та особливий шарм. З кожної сторінки немов злітають аромати кавових чи шоколадних коктейлів у вигадливих горнятках. Тістечка та печиво, цукерки з льодяниками, шматочки і цілі плитки шоколаду просто вистилають розворот за розворотом, створюючи солодкий настрій.
 
Зі сторінок читачам посміхаються чудові персонажі у легких сукнях і туніках, капюшонах і шарфах, з замріяними та трохи відсутніми поглядами. У деяких з цих персонажів старомодні зачіски та строї, інші - вилиті студенти-фольклористи. А дехто з янголів, які населяють цю книгу, навіть нагадують фентезійних героїв, яких так полюбляють малята.
 
У цій антології зібрані невеликі твори 17 різних сучасних поетів, що дозволить будь-якому читачеві освіжити свої уявлення про сучасну українську поезію. Разом з тим до збірки увійшли вірші «незаїжджені» і навіть несподівані, тому й цінителі знайдуть тут для себе нове, або у всякому разі - цікаве. Крім того, саме завдяки цій книзі до вечірнього читання перед сном в нашій сім'ї додалася традиція поетичних п’ятнадцятихвилинок за сніданком. А день, що почався з якісної поезії, просто зобов'язаний скластися казково. Рекомендую перевірити.
 
Джерело: Childbrand
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage