Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Близькі далеко
Random
Коли я почала читати «Інший дім», першою моєю думкою було: «Цю книжку написала не Оксана Лущевська!» Я читала і її «Друзі за листуванням», і «Найкращі друзі», та «Інший дім» зовсім інакший. Правда, прочитавши більше, я побачила, що це все ж таки її стиль. Цю книжку я прочитала за день, і вона мені дуже сподобалася.
 
Артем і його сестра Поля живуть з татом. Їхня мама поїхала в Америку і там зустріла нового чоловіка – Еда. Мама хоче, щоб діти переїхали до неї. Арчі (Артем) та Поля ображені, що мама тепер з іншим чоловіком. Ще вони вважають, що мама стала іншою. Вона надто піднесена і весела – не така, як була раніше. Полі та Артему здається, що це не по-справжньому, нещиро.
 
Після того, як Поліну побили, Артем хотів помститися її кривдникам. Але помилився – напав не на того хлопця, і його забрали в міліцію. Потім прийшов тато, і все з’ясувалося. Але саме в той день, коли Поля з Арчі мали б отримати візи, йому треба ще раз завітати в міліцію. Тож Артем не може отримати візи, і Поля летить в Америку сама. Перед відльотом вона розуміє, що її місце не в Америці, а тут.
 
«Інший дім» – про переживання Поліни та Артема. Їм не подобається, що батьки розлучаються. Вони хотіли б, щоб батьки знову жили разом, але розуміють, що це неможливо. У той час, як мама стає недосяжною, тато, навпаки, стає ближчим.
 
Поля та Арчі досить близькі, допомагають одне одному, та все ж і в них є секрети. Артем так і не наважився розповісти Полі про Аліну, хоча згодом Поля подружилася з нею. А Артем так і не дізнався про Макса, який подобається Полі. Може, Оксана Лущевська напише про їхнє знайомство у наступній книжці? :-)
 
Джерело: Читачун

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage