Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Запрошуємо у кіно: «Політ золотої мушки» у Львові
У четвер, 15 вересня, в рамках ХХІІІ Форуму видавців у Львові можна буде познайомитися з автором книги «Політ золотої мушки» - письменником Богданом Волошиним, а ще безкоштовно переглянути однойменну кінокомедію. Нова, хоча вже добре відома, збірка оповідань «Політ золотої мушки» – це понад три сотні сторінок легкого, доброго гумору. Це неймовірні історії з життя людей, яких ми з вами точно зустрічали на вулицях галицьких містечок та сіл. Презентація книги та показ фільму за участі Богдана Волошина, Олега Цьони та Оксани Думанської відбудуться у Кінопалаці «Коперник» (вул. Коперника, 9), початок о 19.00.
 
Автограф-сесія Богдана Волошина відбудеться о 15.00 у п`ятницю, 16 вересня, на стенді ВСЛ (Палац Мистецтв, 1 поверх, стенд №4). 
 
У «Польоті золотої мушки» письменник детально знайомить читача з вигаданими (чи то пак легендарними) галицьким містечком Бурачковичами та сусіднім селом Лопушною. Крізь призму життя й діяльності персонажів поступово розкриваються інтимні подробиці приватного та громадського чину видатних бурачківчан. «Майже усі герої оповідань писані з реальних людей, - зауважує автор книги. - Щоправда, не всіх я знав особисто. Часто друзі розповідали мені якісь байки, цікаві історії з життя родичів і знайомих, а я вже заселяв тими людьми свої Бурачковичі. Ліпив з них нових героїв, наділяв новими рисами характеру, щоб розвинути образ. І вони починали жити своїм окремим життям. Інколи навіть докучаючи мені, кочували з оповідання в оповідання».
 
 
Хочете дізнатися, чим завершилися пригоди мера містечка Романа Задупського, секретарки маґістрату Теклі Мілєрової, авторитетного сторожа Ладзьга Микуличина, митця трагічної долі Влодка Фарнеґи, грабаря Мерлюня та інших достойників і достойниць? У Богдана Волошина, якого львів’яни прозвали паном Марциняком, у запасі ще багато історій про невгамовних бурачківчан. Також під час презентації  можна буде переглянути комедію Івана Кравчишина «Політ золотої мушки», зняту на основі книги. 
 
 
 


Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage