Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Запрошуємо на презентацію книги «Вишня і Я» у Луцьку
Про дітей і дорослих, відданість і страх, літо і дощ, про Велетня і вишневу кісточку, помаранчі і метеликів розповість Олексій Чупа на презентації дуже особливої повісті «Вишня і Я», яка відбудеться у суботу, 6 серпня, у луцькій Книгарні «Є» (вул.. Лесі Українки, 30). Книжка про чарівність і прикрощі дитинства та дорослості вийшла у «Видавництві Старого Лева». Зустріч почнеться о 17:00. Модератор – Ганна Луцюк. 
 
«Вишня і Я» неабияк здивує читачів, що відстежують творчість Олексія Чупи. Автор таких книжок, як «10 слів про Вітчизну», «Бомжі Донбасу», «Казки мого бомбосховища», «Акваріум» написав неймовірно зворушливу і дуже камерну повість. Це текст без віку – для дорослих, які ще не забули дитину в своїй душі або шукають її, і для підлітків, які відчувають дорослішання буквально на кінчиках пальців. «Вишня і Я» - про почуття і стосунки, про світ навколо і  всередині.
 
«Це історія покинутої дитини і самотнього чоловіка, - каже Олексій Чупа. -  І я вклав у цю книгу найбільше свого дитячого досвіду. У розмовах головних героїв (Ярчика та 6-річної Вишні) є багато моїх власних розмов з дитиною, що живе у мені. Насправді, цей свій текст я найбільше люблю, бо у ньому не змушений був писати про політичні/соціальні контексти чи про насильство, яким повне наше життя. У чомусь ця книжка ідилічна. І вона – дуже і дуже моя». 
 
Як саме писалася ця книга, що у ній автобіографічного, а що вигаданого, яким було дитинство Олексія у Донецьку і як виглядає його улюблена вулиця, письменник розповість під час зустрічі. Не проґавте! 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage