Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Юлія Міщенко у проекті Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину»
У четвер, 26 травня, поетеса, головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та співачка, кіносценаристка Юлія Міщенко говоритимуть про любов як основну життєву цінність. Це п’яте відкрите інтерв’ю в рамках культурного проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Зустріч розпочнеться о 18:00 у дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок, 10). 
 
Ми часто сприймаємо любов як щось загальнозрозуміле, щось універсальне... Чи настільки вже розкрите це почуття: чи буває, до прикладу, любов суб’єктивною, індивідуальною, чи змінюється вона з часом, чи потребує переоцінки? Про це та ще багато цікавого говоритимуть подруги, мисткині, дві відомі й неймовірні жінки – Мар’яна Савка та Юлія Міщенко. 
 
«Вдячна Мар'яні за  можливість поговорити саме про любов, - каже Юлія Міщенко. -  Для мене особисто це найважливіша цінність, і, одночасно, найскладніша. Я пройшла чималий життєвий шлях, щоб прийняти любов як основу усього, що я роблю... Звичайно, були переоцінки любові як цінності, в першу чергу після народження дитини. Зараз кожного дня я думаю про те, який чудовий наш світ і яка я щаслива, що можу жити і любити це життя». 
 
Вже вп’яте львів’яни та гості міста зберуться у «Львівській копальні кави», аби обговорити найважливішу цінність, що формує нас як особистість, є рушієм наших життєвих координат. У рамках проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» Ольга Герасим’юк розповіла про важливість рівності, Зоя Казанжи – про вагу незалежності, Ірина Снітинська розмірковувала про цінність життя, а Лариса Денисенко - про місце справедливості у суспільстві. Кожна з учасниць сама обирає цінність, що є визначальною для неї. «Любов - це основа світобудови, найважливіша енергія, яка створює і підтримує життя, - додає Юлія Міщенко. - Коли людина живе із почуттям любові у серці, вона максимально гармонізується зі світом та може здійснити усе, що захоче».
 
Проект «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» передбачає 12 публічних інтерв’ю з цікавими і впливовими жінками. Проект має кілька завдань. Перше – озвучити важливі та болючі для суспільства теми. Друге – від розмови перейти до реальної допомоги. Цим проектом збираємо кошти на ремонт і облаштування маніпуляційного кабінету у львівському ОХМАТДИТі. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, ми запропонуємо «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017 року. 
 
Юлія Міщенко — співачка, поетеса, сценаристка. Відома як лідер, автор пісень і продюсер гурту «Таліта Кум». Львів'янка, закінчила філологічний факультет ЛНУ ім. І Франка, де разом з Мар'яною Савкою, Маріанною Кіяновською, Наталкою Сняданко була учасницею літературного угрупування «ММЮННА ТУГА». У 2011-му Мар'яна, Маріанна та Юлія знову зібралися разом для втілення поетично-музичного перформансу «Самовчитель гри на чоловікові» (в рамках Львівського Форуму Видавців). Мешкає у Києві, пише сценарії до фільмів та серіалів.  
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage