Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Яна Дубинянська презентує «Свій час» у рамках ХХІІІ Форуму видавців
Довгоочікуваний роман Яни Дубинянської «Свій час», що побачив світ у «Видавництві Старого Лева», буде презентований під час Форуму видавців у суботу, 17 вересня. Разом з авторкою твору про примхи часових вимірів та людських доль говоритиме модератор зустрічі, поетеса, перекладач Маріанна Кіяновська. Розмова почнеться о 16:00 у просторі настрою та творчості «Щось цікаве» (Площа Ринок 13, вхід з двору). 
 
«Роман був задуманий у Львові під час Форуму видавців, - каже Яна Дубинянська. - Саме у ті дні, коли з часом відбувається щось химерне: можна перебувати в кількох місцях водночас, або взяти й зупинити час десь у львівській кав’ярні. Перші читачі наввипередки вгадували у романі реальних персонажів, широковідомих у літературоцентричних колах. Та, як каже головний герой «Свого часу», "Героїв я люблю вигадувати сам. Вигадувати, створювати нових людей…. Тому, якщо ви надибали у моїй книжці когось зі своїх знайомих, то одне з двох: або я все ж десь злукавив з читачем і з самим собою, або мені вдалося переконливо вигадати"».
 
 
«Свій час» - захопливий роман, чия дія відбувається у різних часових та просторових межах. Особливого шарму йому додають місто Лева та одна з найгучніших книжкових подій країни, які є невід’ємною частиною історії. 
 
Ще одну можливість зустрітися з авторкою читачі матимуть під час автографсесії Яни Дубинянської, яка відбудеться у суботу, 17 вересня, о 13:00 на стенді «Видавництва Старого Лева» у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17, стенд №4). 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage