Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Як кияни смакували «Солодке печиво»
Автор дилогії про Івана Сірка Марія Морозенко та головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка презентували на «Книжковому Арсеналі» кулінарний бестселер Дарії Цвєк "Солодке печиво".
 
Під час презентації менше говорили, а більше жували. Спеціально для гостей фестивалю Марія Морозенко спекла неймовірні смаколики за рецептами з книги Дарії Цвєк «Солодке печиво»: надзвичайний львівський сирник, смачнючі хрустики та дууууууже апетитний перекладанець з домашнім повидлом.
 
- В моєму житті «Солодке печиво» є здавна, я мала щастя переписувати рецепти для свого щоденника ще з першої книги, - розповідала Марія Морозенко.
 
- Мені пощастило знати Дарію Цвєк особисто, - коментувала Мар’яна Савка. - Власне, наше видавництво розпочалося з роботи над її книгою «Малятам та батькам». Я працювала журналістом в щоденній газеті, і мені запропонували зробити інтерв’ю з Дарією Цвєк – так розпочалася наша дружба. Пані Дарця розпочала кар’єрний шлях, коли їй було вже за 40, та зробила карколомну кар’єру як для радянського суспільства. Книга «Солодке печиво» видавалася неймовірними тиражами, свого часу цифри перевалили за мільйон примірників.
 
Дорослі та маленькі читачі мали можливість спробувати солодощі, які для них приготувала Марія Морозенко. «Я не знаю людей, які б не любили хрустики», - посміхалася письменниця.
 
- Готуйте з насолодою та натхненням, - закликала наприкінці зустрічі Марія Морозенко.
 
За інформацією Представництва «Видавництва Старого Лева» в Києві
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage