Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» видало легендарні «Карти» Александри і Даніеля Мізелінських з мапою України
Художній атлас польських авторів Александри та Даніеля Мізелінських «Карти» став світовим хітом одразу після свого виходу у 2012 році. Його видавали і перевидавали кілька десятків країн. Проте у книзі серед 50 великих карт 42 країн з 6 континентів досі не було… карти України. «Видавництво Старого Лева» не лише видало «Карти» українською мовою, а й виправив цю очевидну геополітичну несправедливість і спеціально для українського видання замовив у авторів карту України.
 
- Мізелінські спеціально для українського видання намалювали карту нашої держави, - наголошує головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. - У контексті нинішніх політичних подій важливо, що на цій карті є і Крим. З палацом кримських ханів, з Херсонесом Таврійським, з найдовшою тролейбусною лінією у світі. Так-от, ні зараз, ні в майбутньому ми не маємо планів перемальовувати цю карту. І, до речі, тепер поляки пропонують «Карти» видавцям усіх інших країн з мапою України. Я гадаю, що ці «Карти» стануть причиною суперечок між дітьми і дорослими за право їх розглядати. Бо від них важко відірватися. Це дуже цікава і напрочуд корисна книга, яка має бути в кожної дитини, бо вона не лише дає уявлення про місце своєї країни на мапі світу, географію, культуру і звичаї різних народів, але й пробуджує цікавість до мандрів.
 
«Карти» - книга одночасно пізнавальна та захоплююча. На відміну від звичайного атласу світу, вона знайомить дітей з усім найважливішим, що потрібно знати про різні країни, через низку символів, притаманні їм. Міста, національні герої, страви, тварини, споруди – все, що відображає сутність країни, подано через цікаво намальовані малюнки. Розглядати кожну сторінку можна нескінченно - в маленьких фігурках і деталях уміщається ціла держава з її історією, географічними особливостями, архітектурою та культурою.
 
Ця книга запрошує у захоплюючу навколосвітню подорож. Ви побачите могутні гейзери Ісландії, довгі каравани в пустелях Єгипту і величні міста майя в Мексиці. В Англії зіграєте в крикет, в Індії займетеся йогою, а в Китаї дізнаєтеся про теракотову армію. Австралія здивує вас качкодзьобом, Фінляндія – полярною ніччю, Мадагаскар – гігантським баобабом. Книга відкриє перед вами найцікавіші місця світу і України.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage