Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

ВВС запускає масштабну кампанію з просування читання
 
Щоб залучити більшу кількість людей до читання та вшанувати пам`ять про відомих письменників та їхні найпопулярніші твори, 2016 року у Британії стартує масштабна кампанія з просування читання та літератури загалом. Про старт проекту під назвою «Get Reading» оголосив генеральний директор ВВС Тоні Холл.
 
Проект включатиме у себе так звані «Тижні читання», залучення ЗМІ, різні соціальні та цифрові кампанії від BBC Learning, а також спеціально створені програми, які будуть доступні на телеканалі BBC, радіо та інтернет-ресурсах. 
 
До проекту також долучаться такі організації, як Reading Agency, BookTrust, National Literacy Trust, Society Of Chief Librarians та Scottish Library and Information Council.
 
«Ми хочемо, щоб кожен говорив про книги, які вплинули на них чи надихнули, щоб кожен знайшов для себе щось нове, - розповідає Тоні Холл. – Я сподіваюся, що ми зможемо запалити іскру жаги до читання, і я впевнений, що ми здивуємо деяких людей. Давайте не будемо забувати, що книги можуть народити багато ідей. Вони можуть змінити ваше життя».
 
Офіційний старт «Get Reading» відбудеться навесні 2016 року під час Шекспірівського фестивалю (у наступному році світ відзначатиме 400 років від дня смерті Вільяма Шекспіра). Влітку ВВС організує сезон дитячих книг, у центрі чого буде святкування сторіччя відомого дитячого письменника Роальда Дала. 
 
Восени відбудуться два масштабні заходи під патронатом ВВС: The Book That Inspired Me, спрямований на ознайомлення читачів з книжковим багатством країни, та загальнонаціональна соціальна кампанія, яка має на меті заохотити англійців обмінюватись книжками та враженнями про прочитане.
 
Окрім того, протягом року відбудуться заходи, присвячені творам сестер Бронте та Редьярда Кіплінга, а також сучасних авторів Алекса Ґарленда, Тоні Моррісон і Жанетти Уїнтерсон.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage