Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Всесвітньо відомий нейрохірург презентує Україні власну книгу

Сultprostir, фото - Форум видавців   

«Видавництво Старого Лева» готує до друку книгу мемуарів видатного британського нейрохірурга Генрі Марша «Історія про життя, смерть та нейрохірургію», яка вперше вийде українською. Презентувати свій твір Марш приїде особисто на «Форум видавців у Львові», який відбудеться з 9 по 14 вересня.

Генрі Марш – один з передових лондонських хірургів, який присвятив себе вирішенню багатьох морально-етичних питань як суспільства в цілому, так і медицини зокрема. Понад 15 років Марш здійснював допомогу київським лікарням, які у жахливих умовах на застарілій апаратурі змушені боротися з пухлинами мозку. У 2007 році було знято документальний фільм про Генрі Марша та його діяльність в Україні. Стрічка отримала призи на кінофестивалях по всьому світу: від Загреба до Шанхая.

«Цьогоріч «Видавництво Старого Лева» привозить на «»Форум видавців багатьох чудових іноземних авторів: Мартіна Содомку та Франсуазу Барб-Ґалль яка вже кілька разів приїжджала до Києва, але ще жодного разу до Львова. А ще до нас приїде неперевершений Генрі Марш − всесвітньо відомий нейрохірург з Великобританії. Його книжка мемуарів «Історія життя, смерті та нейрохірургії» видана у близько 20 країнах світу і нарешті виходить українською мовою (а нарешті тому, що Генрі великий друг України і у цій книзі про неї і про українську медицину є чимало)», − розповіла Cultprostir Оксана Зьобро, керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю «Видавництва Старого Лева». 

 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage