Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Володимир Федорін: «Кожному українцю варто долучитися до творення реформ»
У понеділок, 27 квітня, у Тернополі відбулась презентація книги «Ґудбай, Імперіє. Розмови з Кахою Бендукідзе»  від ВСЛ за участі автора Володимира Федоріна. Говорили про необхідність реформ в Україні, про особистість відомого грузинського реформатора Кахи Бендукідзе та те, що він не встиг зробити за життя.  
 
«Фінал книги відкритий незважаючи на те, що Каха помер», - вважає автор. Бендукідзе намагався передати свій досвід проведення реформ у Грузії, переконати українців не втратити свій чи не останній шанс на шляху до цивілізованого світу. Вдумливий читач знайде в цій книзі як тверезий погляд на нинішню кремлівську владу, так і ідейне підґрунтя для побудови сучасного суспільства, особливо необхідне Україні сьогодні.
 
«Якби була можливість взяти участь в реформуванні країни, я б залюбки зробив це, - говорить Володимир Федорін. - Кожному українцю варто задуматись над реформами і над тим, щоб долучитись до їх творення»
На питання, які реформи хотів би провести Каха Бендукідзе в Україні, але не встиг, Володимир  відповів: «Каха завжди говорив про недоцільність існування Національного банку як структури, яка регулює валюту та просто збагачує певних людей. Та, звичайно, необхідність реформи Міністерства внутрішніх спрів». 
 
На думку Володимира Федоріна, розвиток усієї країни залежить від розвитку кожного окремого міста: «Тернопіль теж може стати одним із точок зросту економіки за рахунок людей, які тут живуть і працюють. Саме тернополяни мають створити всі умови для інвесторів і відійти від совкової схеми «чужим тут не місце».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage