Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Вахтанґ Кебуладзе презентує «Чарунки долі» у Києві
Про користь краси і контрабанду розуму, про вино і таємницю світу, про мінливі цінності і цінність мінливості, порно і «кінець Європи», про владу і насильство, а також про те, як думки стають мистецтвом, а філософія – літературою, розповість філософ, перекладач, поет і публіцист Вахтанґ Кебуладзе. Зустріч із ним та презентація його книжки «Чарунки долі», що вийшла у «Видавництві Старого Лева», відбудеться у Києві  у четвер, 16 червня,  у книгарні «Буква» (вул. Б. Хмельницкого, 3-Б). Початок о 19:00.  Модеруватиме зустріч Лариса Денисенко.
 
Спостерігати за тим, як Вахтанґ Кебуладзе оперує фактами, судженнями, висновками, як він проводить найбільш неочікувані паралелі і вибудовує нові концепції бачення і сприйняття – одне суцільне задоволення. Опинитися в епіцентрі цього задоволення можна буде на зустірчі в Impact Hub Odessa. 
 
Назву книги «Чарунки долі» Вахтанґ Кебуладзе пояснює так: «Чарунка - це лунка, фрагмент чогось в одній площині. У книзі немає наскрізного сюжету, це фрагменти думок, життів, епох. Але, разом з тим, це все частинки великої історії мистецтва та філософії». «Чарунки долі» — це збірка есеїв, які пов’язані між собою. У них вигулькують ті ж самі імена й історії, але в різних контекстах — так, зрештою, і плететься тканина людської долі та історії. На сторінках книжки  зустрічаються філософи й митці з різних країн і часів. Автор змушує їх говорити між собою. Із цієї розмови народжуються нові історії, з яких і складено цю книжку. 
 
Вахтанґ Кебуладзе - філософ, перекладач, поет і публіцист, автор пісень і вокаліст рок-гурту «Джин». Закінчив Київський Національний університет імені Тараса Шевченка, стажувався у німецьких університетах в Констанці та Фрайбурзі. Тепер викладає в КНУ ім.. Тараса Шевченка та Києво-Могилянській академії. Численні наукові та публіцистичні статті автора виходили друком українською, німецькою та російською мовами в Україні, Австрії, Білорусі, Литві, Німеччині, Польщі, Румунії, Словенії та Чехії. Переклав з німецької на українську і опублікував книжки Бернгарда Вальденфельса «Топографія Чужого», Едмунда Гусерля «Досвід і судження», Альфреда Шюца і Томаса Лукмана «Структури життєсвіту». У 2011 році написав і видав друком книжку «Феноменологія досвіду». У 2016 році у «Видавництві Старого Лева» вийшла книжка Вахтанґа «Чарунки долі».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage