Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

В якій країні читають найбільше? Нове дослідження
Компанія GfK Group, що займається споживацькими дослідженнями, опублікувала результати опитування щодо регулярності читання у всьому світі. Виявляється, країною, у якій читають найбільше, є Китай.
 
 
В онлайн-опитуванні взяли участь 22 тисячі читачів віком від 15 років з 17 країн, а саме з Аргентини, Австралії, Бельгії, Бразилії, Канади, Китаю, Франції, Німеччини, Італії, Японії, Мексики, Нідерландів, Росії, Південної Кореї, Іспанії, Великобританії і США. Опитування свідчить, що 30% опитаних читає книги щодня, 29% - принаймні один раз на тиждень. Раз на місяць читає 17% опитаних, 18% - ще рідше. При цьому 6% респондентів зазначили, що не читають взагалі.
 
 
Що стосується географічної приналежності, Китай посідає найвищу сходинку за кількістю людей, які читають книгу щодня – 36%, також високий відсоток має Іспанія та Великобританія (по 32%), США та Італія (по 30%).
 
Нідерланди і Південна Корея є країнами, великий відсоток читачів яких зазначили, що вони ніколи не читають книг.
 
 
Родини з високим рівнем доходу частіше читають книги, ніж сім’ї з низьким доходом. Також результати показують, що жінки є активнішими читачами, ніж чоловіки.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage