Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

V Книжковий Арсенал. Час змін і реформ
«Реформи – найкоротший шлях до перемоги» - під таким центральним слоганом відбулася презентація книги Володимира Федоріна «Ґудбай, Імперіє. Розмови з Кахою Бендукідзе» у рамках V Книжкового Арсеналу в Києві.
 
До презентації книги долучилися екс-міністр юстиції та генпрокурор Грузії Зураб Адеішвілі, представник президента в Кабінеті міністрів Олександр Данилюк, словацький реформатор, депутат словацького парламенту та міністр фінансів Словаччини 2010- 2012 рр., радник міністра фінансів України Іван Міклош, відомий російський економіст Костянтин Сонін, директор «Видавництва Старого Лева» Микола Шейко. Завітав разом із дружиною Надією Шаломовою на презентацію і взяв у ній участь глава Адміністрації президента України Борис Ложкін. Спершу у якості слухача і гості, а потім і у ролі спікера була присутньою міністр фінансів України Наталія Яресько. Натомість, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який був заявлений як один із учасників дискусії-презентації, на жаль, в останній момент не зміг прийти - змушений був летіти до Нью-Йорка.
Присутні говорили про те, наскільки важливими для України є глибокі й системні реформи усіх галузей саме зараз, в часі війни й кардинальних змін у суспільстві, а також наголошували, що слова, поради, ідеї та візії Кахи Бендукідзе, відтворені у книзі «Ґудбай, імперіє…» стануть добрим дороговказом на цьому шляху. Адже всі, хто знав Каху бодай коротко, визнають, що він був дуже мудрою і чесною у своїх переконаннях людиною і багато зробив не лише для втілення ефективної системи управління в Грузії, а й для України, долею якої щиро переймався. Кожен з учасників ділився своїм баченням реформ і розставляв власні акценти, залежно від галузі, в якій він найбільше працює, проте всі були одностайні у тому, що Україна отримала зараз неабиякий шанс змінитися, і ніхто не має права ним знехтувати.  
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage