Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Києві презентують арт-бук «Скриня. Речі сили»
29 жовтня о 17:00 в гастрономічно-мистецькому просторі «Остання Барикада» (Київ, Майдан Незалежності, 1) відбудеться презентація унікального арт-буку «Скриня. Речі сили» Ярини Винницької, Юлії Табенської та Дмитра Осипова (Видавництво Старого Лева). 
 
Арт-бук «Скриня. Речі Сили» містить те, що колись зберігалось у дівочій скрині, а тепер може стати головними національними ідентифікаторами - речі-бренди, створені народним генієм: полтавський рушник, гуцульська кераміка, покутський свічник-трійця, борщівська сорочка. Ця книжка — ексклюзивне подарункове видання: висічка, друк на прозорій та напівпрозорій основі, калька, тиснення золотом.
 
 
Існує також інтерактивна версія арт-буку від студії Nravo. Завантажити додаток для ґаджетів з операційними системами iOS та Android можна безкоштовно.
 
За смачними наливками поговоримо про зміну культурних стереотипів про Україну, опозицію села і міста, брендування країни. Те, що було вмістом дівочої скрині, має шанс стати новими національними ідентифікаторам — речі-бренди світового рівня, які можна вважати золотою інвестицією України в скарбницю людства.
 
Якщо ви уважно слухатимете лекцію і дасте правильні відповіді на запитання вікторини, то зможете отримати подарунки з сувенірної лінії арт-буку «Скриня. Речі Сили».
 
Маленька дівчинка  років з семи починала ладувати свою весільну скриню, наповнюючи її сорочками, рушниками та іншими «речами сили». А потім Скриня ставала головною дійовою особою весілля – її урочисто всім селом перевозили з дому молодої до нареченого.
Арт-бук «Скриня. Речі Сили» присвячений дівочій скрині – вмістилищу весільного посагу. Тому презентація книги міститиме елементи весільного ритуалу – майстер-клас з намотування перемітки, фото-зона, де можна буде зробити селфі з весільними артефактами, особливе весільне меню ресторану «Остання барикада».
 
Бронювання столиків за тел. 068 907 1991
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage