Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Фінляндії готують мультсеріал про мумі-тролів
Фінська компанія «Gutsy» працює над новим мультсеріалом про  чарівних мумі-тролів – героїв книг Туве Янссон, які полюбилися читачам у всьому світі і стали символами домашнього тепла та затишку. Прем'єра запланована на 2019 рік.
 
 
Серіал буде реалізовано з використанням новітніх технологій CGI у поєднанні з технікою малювання. Кожен епізод розповість про окрему історію пригод мумі-тролів, описаних у книжках і коміксах Янссон.  
 
 
Творці серіалу зазначили, що хочуть, аби ця адаптація була найточнішою серед наявних екранізованих версій творів письменниці. «Попередня анімація про мумі-тролів була призначена для дітей молодшого віку, але ми ставимо за мету створити серіал, який збереже дух історій Туве і буде цікавим усій родині. Ми не відмовимось від складності і глибини оригінальних історій», – сказала виконавчий продюсер і креативний директор проекту Маріка Макарофф.
 
 
Режисером та автором сценарію став аніматор Стів Бокс («Воллес і Громіт»). «Мій обов'язок передати бачення автора на екрані й створити серію епізодів, яка буде атмосферною, смішною, яка змусить думати і зворушуватиме. Але, перш за все, екранізація має нагадати про наше скромне місце у світі і наш обов`язок ставитися толерантно та з розумінням до таких істот, як мумі-тролі, мюмлі чи Мара», – сказав Бокс. До роботи над проектом також залучені аніматори Нік Парк («Воллес і Громіт», «Баранчик Шон») і  Джон Вуллі («Баранчик Шон»).
 
Перший сезон серіалу буде складатися з 13-ти епізодів, і його вихід на екрани запланований навесні 2019 року.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage