Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Британії створили поштові марки за мотивами творів Агати Крісті
   
Чудові новини для колекціонерів поштових марок, а також прихильників творчості відомої англійської письменниці Агати Крісті. До 126-річчя з Дня народження авторки Королівська пошта Великобританії створила марки із зображеннями, в основу яких лягли найвідоміші сюжети Крісті. 
 
 
Кожна з шести марок вмішує у собі «ключ» для розгадки головної таємниці в тому чи іншому детективі Агати Крісті. Ці приховані підказки можуть бути виявлені за допомогою збільшувального скла, УФ-світла або нагрівання. Дизайн розробили Джим Сазерленд і Ніл Вебб. На марках зображені сцени з книг «Таємнича пригода в Стайлзі», «Тіло в бібліотеці», «Оголошено вбивство», «Вбивство у Східному Експресі», «Десять негренят» та «Убивство Роджера Екройда».
 
 
«Понад два мільярди проданих книг у всьому світі... Авторку детективів Агату Крісті обігнали тільки Біблія і твори Шекспіра, -  зазначають представники Королівської пошти. - Тож не дивно, що ми відзначаємо 40-ту річницю з дня смерті авторки та сторіччя написання нею першого детективу випуском марок з інтригою».
 
 
«Я радий, що через 100 років після того, як вона написала свій перший роман, роботи моєї бабусі сьогодні відзначають таким унікальним способом, як це зробила Королівська пошта», - каже онук Агати Крісті Метью Прічард.
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage