Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Тату, почитай мені!» – новий проект з промоції читання
«Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine» створив дуже цікавий проект з промоції читання під назвою «Тату, почитай мені!». Проект покликаний не тільки розповісти про усі принади читання з малюками в голос, а ще й показати, що займатися цією приємною справою можуть не тільки мами та бабусі :)
 
«Пам'ятаєте ті часи, коли ви зручно вмощувалися на дивані, слухали казки і перетворювалися на їхніх героїв? Приємно згадувати, чи не так?, – ставлять питання організатори проекту. – А зараз як часто ви читаєте книжки? А своїм дітям?»
 
Існує стереотип, що саме жінки зазвичай читають дітям казки. А проект покликаний показати, що «насправді татусі так само як і матусі можуть весело і продуктивно проводити час із дітьми та займати активну позицію у їхньому вихованні». Міжнародні дослідження доводять, що 80% чоловіків похилого віку шкодують, що недостатньо уваги приділяли своїм дітям. Ба більше, активна участь татусів у вихованні дітей сприяє покращенню стосунків у родині, впевненості та успішності дітей у подальшому житті.
 
 
Щоб показати переваги родинного читання на власному досвіді, зберуться зіркові гості: Влад Яма, Євген Кошовий, Антон Мартинов, Василь Вірастюк, Олег Скрипка, Павло Ковтонюк, Тарас Тополя, Миколай Ліщук, Володимир Єрмоленко. Зустрічі та відкриті читання відбудуться  у рамках VІІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал», глобальної кампанії MenCare та загальноукраїнської кампанії Щастя у 4 руки, яку Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine впроваджує з 2015 року за підтримки Міністерство Соціальної Політики України. 
 
Детальніше про подію можна дізнатися за посиланням
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage