Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Свіжий погляд на сестер Бронте у новому фільмі від ВВС
 
Наприкінці 2016 року британські глядачі мали нагоду по-новому поглянути на історію відомої родини – Шарлотту, Емілі та Анну Бронте. Телеканал BBC One представив публіці новий фільм про сестер-письменниць.
 
Стрічка отримала назву «Непомітно пройти» («To Walk Invisible») і була знята на основі тексту Саллі Уейнрайт, яка стала також режисером фільму. У центрі сюжету – стосунки Шарлотти, Емілі, Анни та їхнього брата Бренуелла. Особливу увагу у кінокартині автори хотіли приділили постаті Емілі. Адже, на відміну від Шарлотти (авторка романів «Джейн Ейр», «Вільєтт», «Вчитель»), яка залишила по собі чимало листів, та Анни (авторка роману «Незнайомка з Вілдфел-Холу»), про Емілі, яка стала відомою завдяки книзі «Буремний перевал», відомо дуже мало.
 
 
Фільм Саллі Уейнрайт є реалістичним, чого немає, наприклад, у стрічці про сестер під назвою «Відданість» 1946 року. Уейнрайт фокусує увагу на тому періоді, коли сестри писали свої великі твори. 
 
У головних ролях - Фінн Розанна Аткінс (Шарлотта), Хлоя Піррі (Емілі), Шарлотта Мерфі (Анна), Джонатан Прайс (Патрік Бронте) та Адам Нагайтіс (Бренуелл).
 
 
Більше відео та фото можна подивитися на сайті BBC One
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage