Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Стівен Гокінґ «заговорить» голосом актора Майкла Кейна
Популярні актори, бізнесмени, співаки та навіть кухарі змагалися за право озвучувати відомого астрофізика Стівена Гокінґа, який спілкується з рештою світу за допомогою мовного синтезатора. Врешті вчений обрав голос зірки фільмів «Міс Конгеніальність», «Ілюзія обману», «Kingsman: Таємна служба», оскароносного актора Майкла Кейна.
 
 
Організатором кастингу серед знаменитостей виступила гумористична кампанія «Comic Relief». Серед учасників були актори Едді Редмейн, Стівен Фрай, Ліам Нісон, Ребел Вілсон, Лін-Мануель Міранда, Анна Кендрік, співачка Кайлі Міноуг, композитор Ендрю Ллойд-Веббер, шеф-кухар Гордон Рамзі, засновник «Microsoft Corporation» Білл Гейтс та інші.
 
 
 
Як демонструє відео, Гокінґ був нещадним у своїх рішеннях, прослуховуючи записи претендентів. Під час перегляду запису Гейтса фразу «Хто б не хотів звучати, як я!» Гокінґ прокоментував так: «Без шансів!».
 
Учений також відкинув кандидатуру Ліама Нісона попри аргументи актора: «Звичайно, це повинен бути я. Слухайте мій голос. Він глибокий, сексуальний, у нього є відтінок... фізики». І навіть відмовився від голосу Едді Редмейна, який зіграв Гокінґа у фільмі «Теорія всього».
 
 
Він продовжував відкидати різні кандидатури, кажучи, що «це не дуже добре» чи «я б звучав як ідіот, якби це був мій голос», перш ніж обрав одного з найвідоміших британських голосів світу - Майкла Кейна.
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage