Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев вирушає на Франкфуртський книжковий ярмарок 2016
Фото - Peter Hirth / Frankfurter Buchmesse
 
У середу, 19 жовтня, у Німеччині почнеться одна з наймасштабніших книжкових подій світу - Франкфуртський книжковий ярмарок 2016, який триватиме до 23 жовтня включно. Цьогоріч основна увага буде приділена почесним гостям заходу – Фландрії та Нідерландам. Участь у цьому книжковому святі візьме і «Видавництво Старого Лева», яке вже втретє завітає на ярмарок із власним стендом.
 
Щороку у виставці беруть участь близько 7000 експонентів з понад 100 країн світу, а сам виставковий комплекс має площу понад 578 тис. м. кв. Видавництво має на меті презентувати іноземних видавцям та авторам свої найцікавіші книжкові новинки з акцентом на літературу для дорослих читачів. 
 
«Цього року стенд видавництва можна буде знайти у павільйоні 5.0. для іноземних видавців під номером А30, – розповідає менеджер з авторських прав ВСЛ Іван Федечко. – Нашими цьогорічними сусідами стануть видавці із Данії, Литви та Швеції. Окрім власного стенду, книжки «Видавництва Старого Лева» будуть представлені поряд з іншими видавцями на українському національному стенді, а серед головних завдань на цьогорічному ярмарку для ВСЛ буде представлення новинок у дорослій літературі»
 
Так, ВСЛ представить як уже відомі на міжнародному ринку книги, наприклад, «Фелікс Австрія» Софії Андрухович, «Війна, що змінила Рондо» творчої майстерні «Аґрафка», «Дім у Бейтінґ Голлов» Василя Махна, так і новинки, серед яких – «Забуття» Тані Малярчук, «Яблуко в тайстрі» Валерії Чорней, «Баборня» Мирослава Лаюка, «Хто росте у парку» Катерини Міхаліциної», «Сузір`я Курки» Софії Андрухович та Мар`яни Прохасько та інші. Неодмінно представники видавництва проведуть низку зустрічей  з партнерами з Англії, Польщі, Кореї, Фінляндії, Німеччини, Норвегії, Чехії та інших країн для творення нових можливостей співпраці та пошуку видань, які будуть цікавими українському читачеві.
 
«Видавництво Старого Лева» представлятимуть заступник головного редактора ВСЛ Катерина Міхаліцина, менеджер з авторських прав Іван Федечко та керівник відділу маркетингу і зв`язків з громадськістю Оксана Зьобро. Презентувати видання ВСЛ допоможуть нові каталоги, які розробили художній редактор видавництва Назар Гайдучик та дизайнер Дмитро Подолянчук.
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage