Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев оновлює серію «Дивовижні світи»

Незабаром на поличках книгарні «Видавництва Старого Лева» з’являться оновлена серія «Дивовижні світи» в чудовому оформленні від Творчої майстерні «Аґрафка».

Щойно у видавництво прийшла оновлена «Нескінченна історія» Міхаеля Енде, як уже почалась робота над ще двома книгами. Читачів у новому образі потішить «Різдвяна історія» Чарльза Діккенса та «Мандрівний Замок Хаула» Діани Вінн Джонс.

Яскраві палітурки, які створили Романа Романишин та Андрій Лесів, оживлять казкові історії та ще більше зацікавлять і дорослих, і малих, поринути у фантастичні світи.

Анотація до книги «Різдвяна історія»:

Опублікований у середині грудня 1843 року шеститисячний наклад «Різдвяної пісні» розійшовся ще до Різдва, та й наступні наклади розкупили дуже швидко. Внутрішній «поштовх» дав англійцям Чарльз Діккенс своєю «Різдвяною піснею» – саме вона внесла в святкування потужний животворний дух морального й духовного очищення, доброчинності та єднання всіх людей у любові до Спасителя. Своєю повістю Діккенс заклав­ основи своєрідної «різдвяної філософії», яка культивується відтоді не лише в Англії, а й у всьому Західному світі.

Анотація до книги «Мандрівний замок Хаула»:

Зла відьма перетворює Софі на старезну бабусю. Дівчина потрапляє в таємничий замок чарівника Хаула і укладає угоду з вогняним демоном, завдяки якому i рухається замок. На шляху до звільнення від закляття Софі доведеться розгадати багато загадок та побороти численні перешкоди…

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage