Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев на «ЕтноЗимі»!
Під час фестивалю «ЕтноЗима», що відбудеться у суботу, 21 січня, у Свято-Михайлівському Золотоверхому Монастирі (м. Київ, вул. Трьохсвятительська, 8) малих книгоманів зігріватимуть теплі історії від авторів «Видавництва Старого Лева». На дітей чекають презентації, майстер-класи, вікторини за мотивами книг «Перше Різдво», «Слон на ім'я Ґудзик», «Таємниця козацької шаблі», «Подорож туди, де сніг» й «Місто непокірних».
 
Графік заходів:
 
11:00 – 11:45 - Майстер-клас від ілюстраторки Богдани Бондар за мотивами книги «Перше Різдво» Дзвінки Матіяш - Великий зал Богословської Академії. Для дітей 6-9 років;
 
12:00 – 12:45 - Читання-забавляння разом з письменницею Лесею Ворониною та художницею Катериною Штанко за мотивами книги «Слон на ім'я Ґудзик» - Великий зал Богословської Академії. Для дітей 6-9 років;
 
13:00 – 13:45 - Презентація книги «Таємниця козацької шаблі» Зірки Мензатюк - Великий зал Богословської Академії. Для дітей 7-11 років;
 
14:00 – 14:45 - «Марічка і Червоний Король». Презентація книг письменниці Марини Рибалко - Великий зал Богословської Академії. Для дітей 9-13 років.
 
Відкриється літературна дитяча сцена з майстер-класу художниці Богдани Бондар, що створила ілюстрації до неймовірно красивої книжки «Перше Різдво». Історія, написана Дзвінкою Матіяш, поверне присутніх до витоків Різдва – не просто гарного родинного свята, а історії Божого народження і відкуплення людства.
 
Після цього дітлахи потраплять у казкову пригоду разом з письменницею Лесею Ворониною та художницею Катериною Штанко. Героїні їхньої книги «Слон на ім'я Ґудзик» - дівчинці Ясі - дуже пощастило: одного дня вона познайомилася з крихітним слоником Ґудзиком і перенеслася зі спекотного літа у зиму, врятувала від лихих заманюк доброго оленя Мартина, відчула чари Вогняної Квітки, перемогла хитрого чаклуна Вітасика-Лякасика і разом зі своїми друзям потрапила на фантастичний Карнавал Чудодіїв!
 
Школярі, що захоплюються літературою, вже мали змогу прочитати пригодницьку повість Зірки Мензатюк «Таємниця козацької шаблі», адже вона рекомендована для читання в рамках шкільної програми. А цього разу ще й матимуть нагоду поспілкуватися з авторкою книги, вкотре зануритися у неймовірні пригоди задля порятунку старовинної реліквії, згадати найвідоміші замки та фортеці України. І, звісно ж, відгадати «таємниці козацької шаблі» та отримати цікаві призи.
 
Письмениця Марина Рибалко розповість маленьким книголюбам про фантастичну серію «Марічка і Червоний Король», а ще - чому варто бути обережнішими зі своїми бажаннями! Адже коли дуже-дуже захотіти, можна потрапити у світ Червоного Короля.  А там поруч зі звичайними людьми живуть дракони, розбійники, королі природних стихій, котрим притаманні людські почуття. Повернення можливе тільки тоді, коли сила дружби здолає всі випробування і з’єднає в єдине ціле амулет «Скіфське сонце».
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage