Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Смачна країна» постукалася на Донбас
У неділю, 20 вересня, у Краматорську відбулась зустріч із журналістом, телеведучим Костянтином Грубичем, який презентував місцевим читачам свою нову книгу «Смачна країна» від ВСЛ. Подія відбулась у неформальному освітньому та мистецькому просторі «ВІЛЬна ХАта». 
 
Ось що розповів про зустріч Костянтин Грубич:
 
«Тук, тук, тук! Це «Вільна хата»? Впустіть до себе «Смачну країну»! – приблизно так ми попросилися на гостину до краматорського простору «ВІЛЬна ХАта», щоб презентувати там наше спільне з «Видавництвом Старого Лева» книжкове дітище. 
 
Краматорці залюбки впустили, вислухали, заповзято ставили різноманітні запитання. На жаль, мало було із собою примірників, бо не всі із гостей, які недільного дня 20 вересня не пошкодували вихідного і прийшли на творчу зустріч, змогли придбати книжку до своєї домашньої бібліотечки. Недолік цей вирішили виправити – вже незабаром на Покрову, на фестивалі вуличної їжі, що патріоти з «Вуличної хати» будуть проводити у Краматорську, я готуватиму просто неба кандьор і ще щось смачненьке із рецептур «Смачної країни». У планах – провести спільно з краматорцями невеличке турне-презентацію книжки «нашими» містами Донбасу. Побуваємо в Артемівську, Дружківці, Костянтинівці, Слов’янську. Там чекають на «Смачну країну», і не лише на неї, а й на будь-яку українську книжкову цікавинку».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage