Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Скарлетт Йоганссон & Дженніфер Лоуренс: хто краще зіграє Зельду Фіцджеральд?
 
Розпочато роботу одразу над двома біографічними фільмами, присвяченими дружині Френсіса Скотта Фіцджеральда, письменниці та світській левиці Зельді Фіцджеральд. Перевтіляться у Зельду  зірка фільмів «Люди Ікс: Перший клас», «Голодні ігри» та «Джой», оскароносна актриса Дженніфер Лоуренс та Скарлетт Йоганссон, відома грою у  стрічках «Дівчина з перловою сережкою», «Месники», «Люсі» тощо.
 
Режисером першої кінокартини, у якій зніматиметься Дженніфер Лоуренс, стане Рон Говард, відомий роботами над фільмами «Ігри розуму», «Аполлон-13», «Код да Вінчі», «Янголи і демони». Продюсером - Еллісон Шермур («Голодні ігри», «Гордість, упередження і зомбі», «Бунтар Один. Зоряні війни. Історія»). Стрічку під назвою «Зельда» зніматимуть на основі сценарію Емми Фрост,  а основну увагу зосередять на стосунках Френсіса Скотта і його дружини та незмінної музи. Фільм повинен дати відповідь на питання, чи можливе кохання між двома творчими особистостями. 
 
 
Другий варіант життя Зельди, роль якої отримала Скарлетт Йоганссон, покаже студія «Millennium Films». В основу стрічки ляже твір Фіцджеральда «Прекрасні й приречені», який для екранізації адаптувала Ганна Віг («Пророк», «Вересень в Ширазі»). Оскільки кінокомпанія веде тісну співпрацю з нащадками Фіцджеральдів, то для фільму будуть використані унікальні документи, щоденники Зельди та інші матеріали з архіву родини. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage