Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Щасливі дракони прилетять у Чернівці
У середу, 1 червня, о 18:00 у «Львівських пляцках» (м. Чернівці, вул. Ольги Кобилянської, 25) всі, і дорослі і малі, зможуть познайомитися з чудовою письменницю, перекладачкою, заступником головного редактора «Видавництва Старого Лева» Катериною Міхаліциною. Катерина не лише розповість про те, як творяться книги, хто росте у парку та кого можна знайти у бабусиній господі, а й познайомить гостей зустрічі із веселою родиною драконів та драконенят та відкриє секрет щастя. Вхід вільний.
 
«Дракони бувають різні, - переконана Катерина Міхаліцина. -  Є задерикуваті і страшні, а є, приміром, кумедні та з купою дітей, імена яких нагадують скоромовки-язиколомки. Ця історія саме про таких... А ще про те, що кожен день нашого життя може бути хоч трошки казковим». Книжка «Про драконів і щастя» принесе малюкам та їхнім батькам багато радості – вона інтерактивна, деякі деталі треба додумати та домалювати самостійно. Цю історію про кумедних і милих драконів письменниця створювала разом зі своїми дітьми. Дракони у ній живуть, веселяться, закохуються, вони просто собі щасливі. І той, хто зазирне в книжку, неодмінно їм усміхнеться. 
 
Катерина Міхаліцина - авторка дитячих книжок, що вийшли у «Видавництві Старого Лева»: «Про драконів і щастя» (ілюстрації – Наталка Гайда), «Хто росте у парку» (ілюстрації – Оксана Була), «Бабусина господа» (ілюстрації – Наталка Гайда), «Лугова лічилка» (ілюстрації – Мар’яна Петрів); а також поетичної збірки «Тінь у дзеркалі».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage