Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Презентація книги Юлі Лящинської «Леля з будиночка на дереві» - у Чернівцях
У суботу, 6 травня, в кав’ярні «Львівські пляцки» у Чернівцях (вул. О. Кобилянської, 25) Юля Лящинська презентує свою дитячу книгу «Леля з будиночка на дереві», яка щойно вийшла у «Видавництві Старого Лева». На гостей чекає знайомство з письменницею та її героїнею – відважною дівчинкою Лелею, яка живе на дереві. Початок о 13.00.
 
Леля — звичайна дівчинка, жвава і весела. Але житло у неї незвичне — вона з татом і мамою живе в будиночку на дереві. Одного дня з’являються лихі сусіди, які хочуть відібрати їхній затишний дім на втіху своєму розбещеному синку, якого дівчинка називає Свинопринцом. Проте рішуча і відважна Леля, дарма що мала, стає на захист будиночка. Під час презентації авторка Юля Лящинська розповість, як з’явилася ідея «поселити» своїх героїв у будиночку на дереві і чому Леля така безстрашна.
 
 
 
Юля Лящинська – письменниця, журналіст. Народилася 16 липня 1985р. Родом зі смт. Добротвір, що на Львівщині. Дитинство провела у невеличкому селі над річкою Західний Буг.  Навчалася на факультеті журналістики Львівського університету ім. Івана Франка. У 2005 разом із чоловіком створили компанію «Garbuz Studio» і розробили перші в Україні програми для дітей українською мовою «Школа вовка Панаса». Згодом перейшли в розробку комп'ютерних ігор під брендом «Garbuz Games». Свою першу книгу «Леля з будиночка на дереві» написала після народження донечки. Живе біля Львова. Щаслива дружина і мама двох дітей.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage