Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Павло Коробчук розкаже про війну, любов і мудрість у п’яти містах України!
З 22 по 25 лютого Павло Коробчук презентує свою нову книгу поезії «Хвоя» у Запоріжжі, Дніпрі, Харкові, Сумах та Києві. Збірка тільки-но вийшла у «Видавництві Старого Лева», формують її три теми – війна, любов і мудрість. А 99 віршів - гілочок «Хвої» - є підказками на шляху до знаходження себе, до умиротворення.
 
Завершальним сотим віршем, сотою гілочкою збірки повинен стати читач. Для нього у книзі спеціально відведена сторінка і «місце за роялем». «У книжці є зображення: рояль із порожнім стільцем, - розповідає Павло. - Задум такий, що читач прочитує книжку, стає сотим віршем і займає порожнє місце за роялем. Тільки тоді збірка є завершеною. Адже книжка без читача – не книжка. Сама ж назва «Хвоя» втілює мудрість, ген, архетип, а гілочка хвої поєднує людину з людиною через покоління. Збірка складається з трьох частин: військової, інтимної та родинної лірики. В останній втілена мудрість моїх дідуся із прабабусею».
 
Графік зустрічей:
 
21 лютого - Запоріжжя- Обласна універсальна наукова бібліотека (просп.Соборний, 142), 18.30 -  Модератор Олесь Барліг;  
 
22 лютого - Дніпро - Книгарня «Є» (вул. Глінки, 15), 18.30 - Модератор Надійка Вовк;           
 
23 лютого - Харків - Книгарня «Є» (вул. Сумська,3), 18.30 - Модератор Ростислав Мельників;
 
24 лютого - Суми - Книгарня «Є» (вул.Соборна,44), 18.30 - Модератор Владислав Івченко;
 
25 лютого – Київ - Кнайп-клуб «Купідон» (вул. Пушкінська, 1-3), 18.00 - Модератор Анастасія Євдокимова;
 
4 березня - Житомир – «Львівська майстерня шоколаду» (майдан Перемоги, 7/8), 17:00 – Модератор Оксана Гаджій.
 
Павло Коробчук - поет, музикант, журналіст, дипломований сходознавець. Автор семи поетичних книг, співавтор збірки «Цілодобово» (спільно з Б. Горобчуком та О. Коцаревим). Дебютний роман Павла «Море для шульги» вийшов у 2012 році, книга малої прози «Священна книга гоповідань»  - у 2014-му. Лауреат конкурсів «Смолоскип», «Підкова Пегаса», «Літературний Олімп», «Коронація слова» та багатьох інших. Переможець 20-ти літературних слемів. Грає на барабанах у кількох гуртах, пише електронну музику. Живе у Києві, працює на Радіо Свобода в проекті «Донбас.Реалії».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage