Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Осіння подорож до «Бабусиної господи»
У бібліотеці №26 ЦБС для дітей м. Львова (вул. Окружна, 29) у рамках декади української книги «Вотум довіри» відбулась презентація книги Катерини Міхаліциної «Бабусина господа» та зустріч з автором.
 
     
Теплий, багряно-осінній день у бібліотеці розпочався з радісних усмішок Катерини Міхаліциної та дітлахів, які давно чекали на цю зустріч. Разом вони помандрували у дитячий світ мрії, фантазії та казки – до «Бабусиної господи»! Діти насолоджувались власними імпровізаціями на основі віршів з кумедної та яскравої книги.
Враження від зустрічі бібліотекаря Ірини Підгородецької:
 
«У всьому цьому створеному диві відчувався затишок та материнське тепло автора, адже пані Катерина - мама двох дітей. Неабиякою ніжністю та добром була просякнута кожна хвилина спілкування автора з малятами. Читачі не залишились осторонь та віддячили поетесі своїми обіймами та щирими дитячими усмішками. Дякуємо Катерині Міхаліциній за навдивовижу теплу та затишну зустріч, яку вона подарувала читачам нашої бібліотеки. На жаль, зустріч вже в минулому, але теплі спогади та чудові книги назавжди залишаться у бібліотеці!»

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage