Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Опублікують збірку оповідань Тома Генкса
The Вookseller, фото - JASON LAVERIS/FILMMAGIC
 
Зірка фільмів «Філадельфія», «Форрест Гамп», «Врятувати рядового Раяна» та інших, американський актор Том Генкс все більше захоплюється письменництвом. Уже незабаром у видавництвах «William Heinemann» (Великобританія) та «Knopf» (США) світ побачить збірка оповідань актора під назвою «Надзвичайний друк» («Uncommon Type»). Книга також вийде в електронному та аудіоформатах.
 
Генкс почав писати свої твори у 2015 році, і вже у жовтні оповідання вийдуть однією книгою. Одна з історій розповідає про іммігранта, який прибув у Нью-Йорк після того, як громадянська війна у його країні зруйнувала родину та життя героя. Інша – про людину, яка стає новою знаменитістю кабельного каналу ESPN. У центрі ще однієї оповідки – ексцентричний мільярдер і його вірний помічник, котрі бажають реалізувати свої мрії в Америці. Також до книги увійде розповідь про життя самого Генкса. Кожне з оповідань пов`язане з друкарськими машинками – великою любов’ю актора, адже його колекція нараховує понад 100 екземплярів. 
 
«Надзвичайний друк» сповнений оригінальних голосів і пам'ятних персонажів. За допомогою цих на диво довершених, яскравих і життєвих історій, Том Генкс демонструє свій розкішний письменницький талант і захопливий новий голос у художній літературі», - зазначає представник видавництва Артур Джейсон.
 
Збірка була написана у різних країнах та у дорозі між ними, щоб це не перешкоджало акторській діяльності автора. «За два роки написання творів я працював над фільмами в Нью-Йорку, Берліні, Будапешті та Атланті, писав ці історії в готелях, під час прес-турів, у вихідні, в літаках, у себе вдома, в офісі», - розповідає Генкс.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage